"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

34 C
Trikala

Το Δημοτικό Ωδείο στην Αγία Μονή

lafarm

Σχετικά άρθρα

Το Δημοτικό Ωδείο Τρικάλων του Τμήματος Πολιτισμού και Αθλητισμού  της Δ/νσης Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Τρικκαίων  στα πλαίσια επέκτασης και διεύρυνσης των εκπαιδευτικών δράσεών του,  θα λειτουργήσει σχολές μουσικών οργάνων στο Πολιτιστικό Κέντρο Αγίας Μονής – κτίριο Σοφία  Μπούμπα,  Διογένους 7, συνοικία Αγία Μονή Τρικάλων.

Θα λειτουργήσουν σχολές  κλασικού και παραδοσιακού Βιολιού, Κιθάρας, Φλάουτου και

Μπουζουκιού

 

Πληροφορίες –Εγγραφές στη Γραμματεία του Δημοτικού Ωδείου, Βύρωνος 32,τηλ. 2431076620

Ώρες λειτουργίας Γραμματείας :

Δευτέρα – Τετάρτη – Πέμπτη

8.00 -13.00  και  17.30 -20.00

Τρίτη και Παρασκευή

8.00  – 14.00

Email: dimodeiotrik@yahoo.gr

websitewww.dotrik.gr

 

Παράλληλα συνεχίζονται οι εγγραφές μαθητών  σε όλες τις σχολές του ΔΩΤ  για τη νέα σχολική χρονιά 2014-2015. Τα μαθήματα αρχίζουν  1 Οκτωβρίου  2014.

Ειδικές παροχές

ü  Εκπτώσεις διδάκτρων

ü  Πολύτεκνες οικογένειες

ü  Μονογονεϊκές οικογένειες

ü  Σπουδαστές της Δημοτικής Φιλαρμονικής Τρικάλων

ü  Εκπτώσεις διδάκτρων σε φοιτητές Πανεπιστημίων

 

 

Στο Δημοτικό Ωδείο Τρικάλων  παρέχεται πλήρης μουσική εκπαίδευση     από  τη σχολική και προσχολική ηλικία που  οι νότες και ο ρυθμός μαθαίνονται σαν λέξεις και κίνηση, έως  τη διαμόρφωση ολοκληρωμένων μουσικών, ικανών να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις του επαγγελματικού χώρου.

Το Δημοτικό Ωδείο Τρικάλων ενθαρρύνει τους σπουδαστές του να δημιουργήσουν επαγγελματικούς στόχους ως μέλη μουσικών συνόλων, συνθέτες, ενορχηστρωτές, δάσκαλοι. Το Δημοτικό Ωδείο πετυχαίνει να δημιουργεί θεσμούς πολιτισμού και επικοινωνίας μέσω της τέχνης στην πόλη και είναι βασικός παράγοντας εξέλιξης της τοπικής κοινωνίας την οποία υπηρετεί.

Οι σπουδαστές του Δημοτικού Ωδείου Τρικάλων έχουν επιτυχίες και πρωτιές κάθε χρόνο σε πανελλήνιους διαγωνισμούς, στις εισαγωγικές εξετάσεις των μουσικών τμημάτων του Πανεπιστημίου,  καθώς και παρουσίες σε σεμινάρια και συναυλίες. Επίσης τον Σεπτέμβριο λειτουργούν τα τμήματα ενισχυτικής διδασκαλίας για την προετοιμασία των κατατακτηρίων και εισαγωγικών εξετάσεων.

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης