Το ΕΚΑΒ για το τροχαίο στο δέλτα Λαρίσης Reviewed by Momizat on . Κατόπιν δημοσίευσης σχετικά με συμβάν που σημειώθηκε στις 19/6/2015, στην περιοχή «ΔΕΛΤΑ Λαρίσης» Τρικάλων, κατά το οποίο πεζός άνδρας στην προσπάθεια του να δι Κατόπιν δημοσίευσης σχετικά με συμβάν που σημειώθηκε στις 19/6/2015, στην περιοχή «ΔΕΛΤΑ Λαρίσης» Τρικάλων, κατά το οποίο πεζός άνδρας στην προσπάθεια του να δι Rating: 0

Το ΕΚΑΒ για το τροχαίο στο δέλτα Λαρίσης

ekav

Κατόπιν δημοσίευσης σχετικά με συμβάν που σημειώθηκε στις 19/6/2015, στην περιοχή «ΔΕΛΤΑ Λαρίσης» Τρικάλων, κατά το οποίο πεζός άνδρας στην προσπάθεια του να διασχίσει τον δρόμο παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα, και των αναφορών περί μεγάλης καθυστέρησης της άφιξης του ασθενοφόρου του Ε.Κ.Α.Β., θα θέλαμε να διευκρινίσουμε τα εξής:

Το συντονιστικό κέντρο του Ε.Κ.Α.Β. έλαβε κλήση σχετικά με το συμβάν στις 23:16 και αφού έγινε η διαβίβαση της στο πρώτο άμεσα διαθέσιμο ασθενοφόρο, το οποίο προερχόταν από τον Τομέα του Ε.Κ.Α.Β. της Φαρκαδόνας (δεδομένου ότι όλα τα διαθέσιμα ασθενοφόρα των Τρικάλων ήταν απασχολημένα σε άλλα περιστατικά διακομιδών), αυτό αφίχθη στο σημείο του συμβάντος στις 23:33 (χρόνος ανταπόκρισης 17 λεπτά).
Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή