Το εντυπωσιακό ξενοδοχείο Elia Ermou Athens Hotel στο κέντρο της Αθήνας με καταγωγή …. από τα Τρίκαλα Reviewed by Momizat on . Το εντυπωσιακό 4στερο ξενοδοχείο Elia Ermou Athens Hotel του γνωστού επιχειρηματία Νίκου Καλαμαρά με καταγωγή από την Οιχαλία Τρικάλων, βρίσκεται στην καρδιά τη Το εντυπωσιακό 4στερο ξενοδοχείο Elia Ermou Athens Hotel του γνωστού επιχειρηματία Νίκου Καλαμαρά με καταγωγή από την Οιχαλία Τρικάλων, βρίσκεται στην καρδιά τη Rating: 0

Το εντυπωσιακό ξενοδοχείο Elia Ermou Athens Hotel στο κέντρο της Αθήνας με καταγωγή …. από τα Τρίκαλα

Το εντυπωσιακό ξενοδοχείο Elia Ermou Athens Hotel στο κέντρο της Αθήνας με καταγωγή …. από τα Τρίκαλα

Το εντυπωσιακό 4στερο ξενοδοχείο Elia Ermou Athens Hotel του γνωστού επιχειρηματία Νίκου Καλαμαρά με καταγωγή από την Οιχαλία Τρικάλων, βρίσκεται στην καρδιά της Αθήνας και απέχει μόλις 800μ. από την Ακρόπολη και το μουσείο της.

Με την δύση του 2018, στα μέσα Δεκεμβρίου, στον πιο εμπορικό και γνωστό δρόμο της Αθήνας έκανε την εμφάνιση του το εντυπωσιακό 4στερο ξενοδοχείο Elia Ermou Athens Hotel.

Μια ανάσα από τα σημαντικότερα αξιοθέατα και ιστορικά μνημεία της πόλεως βρίσκεται το Elia Ermou Athens Hotel.

Το ξενοδοχείο με ιδανική τοποθεσία παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες προσφέροντας στον επισκέπτη μία αξέχαστη εμπειρία διαμονής. Τα 123 δωμάτια με μεγάλη ποικιλία διαφόρων τύπων δωματίων καθώς και επιλογή από διάφορες κατηγορίες σουιτών.
Το μεγαλύτερο μέρος των δωματίων έχουν ιδιωτικό hammam και υδρομασαζ ιδανικά για χαλάρωση.

Αμερικάνικου τύπου πρωινός μπουφές σερβίρεται καθημερινά στο ¨Elia Bistro¨, ένα ακόμα ήσυχο μέρος το ¨Αίθριο private café bar¨ ιδανικό για  καφέ ή ποτό. Τέλος το ¨Athens View Balcon¨ στον 7ο όροφο με τη μαγευτική θέα στην Ακρόπολη για χαλάρωση πίνοντας το καφέ ή το ποτό του ή ακόμα καλύτερα γευματίζοντας κάτω από τον Αττικό ουρανό.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή