Το ΕΠΑΛ Καλαμπάκας ενημερώνει για τον Γ Κύκλο Μαθητείας Reviewed by Momizat on . Ενημερώνουμε τους ενδιαφερόμενους αποφοίτους ότι το σύστημα της ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ για εγγραφές και δηλώσεις προτιμήσεων για το Γ' ΚΥΚΛΟ, θα ανοίξει Πέμπτη/Παρασκευή (08 Ενημερώνουμε τους ενδιαφερόμενους αποφοίτους ότι το σύστημα της ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ για εγγραφές και δηλώσεις προτιμήσεων για το Γ' ΚΥΚΛΟ, θα ανοίξει Πέμπτη/Παρασκευή (08 Rating: 0

Το ΕΠΑΛ Καλαμπάκας ενημερώνει για τον Γ Κύκλο Μαθητείας

Το ΕΠΑΛ Καλαμπάκας ενημερώνει για τον Γ Κύκλο Μαθητείας

Ενημερώνουμε τους ενδιαφερόμενους αποφοίτους ότι το σύστημα της ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ για εγγραφές και δηλώσεις προτιμήσεων για το Γ’ ΚΥΚΛΟ, θα ανοίξει Πέμπτη/Παρασκευή (08.05.2014/09.05.2014) και θα παραμείνει ανοιχτό έως και τις 31.05.2014.

Διευκρινίζουμε ότι δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι απόφοιτοι της Δημόσιας Τεχνικής Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων (1. Επαγγελματικών Λυκείων – ΕΠΑΛ, 2. Επαγγελματικών Σχολών – ΕΠΑΣ και 3. αντίστοιχων δομών της Ειδικής Αγωγής και ειδικότερα των Τεχνικών Επαγγελματικών Εκπαιδευτηρίων – ΤΕΕ Β’ Βαθμίδας και των Εργαστηρίων Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης – Ε.Ε.Ε.Ε.Κ.), των σχολικών ετών 2011-2012, 2012-2013.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν και οι αποφοιτοι του σχολικού έτους 2010-2011 εφόσον πρόκειται για άρρενες που έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα μπορείτε να ενημερώνεστε από την υπεύθυνη καθηγήτρια του προγράμματος στο σχολείο μας, κα Αλετρά Θεονύμφη, ΠΕ09 Οικονομολόγο, ή στο τηλ. της Γραμματεία του Επαλ Καλαμπάκας 2432075196 καθώς και από την ιστοσελίδα http://www.mathiteia4u.gov.gr/.

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

ΑΛΜΠΑΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή