Το Επιμελητήριο Τρικάλων στο Πεκίνο Reviewed by Momizat on . Το Επιμελητήριο Τρικάλων ως μέλος του Ελληνοκινεζικού Επιμελητηρίου δίνει τη δυνατότητα στους επιχειρηματίες μέλη μας να συμμετάσχουν στο περίπτερο του Ελληνοκι Το Επιμελητήριο Τρικάλων ως μέλος του Ελληνοκινεζικού Επιμελητηρίου δίνει τη δυνατότητα στους επιχειρηματίες μέλη μας να συμμετάσχουν στο περίπτερο του Ελληνοκι Rating: 0

Το Επιμελητήριο Τρικάλων στο Πεκίνο

Το Επιμελητήριο Τρικάλων ως μέλος του Ελληνοκινεζικού Επιμελητηρίου δίνει τη δυνατότητα στους επιχειρηματίες μέλη μας να συμμετάσχουν στο περίπτερο του Ελληνοκινεζικού Επιμελητηρίου στην έκθεση ευρωπαϊκών προϊόντων στο πεκίνο «EU PRODUCTS FAIR» με μειωμένα κόστη συμμετοχής και διανυκτέρευσης (σε περίπτωση φυσικής παρουσίας).

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: 29 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2014 – 3 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014

ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ: Huairou International Conference Region, Beijing, China

Η συμμετοχή μπορεί να πραγματοποιηθεί με δείγματα προϊόντων ή και με την φυσική παρουσία στελεχών της επιχείρησης.

Το κόστος συμμετοχής με δείγματα προϊόντων στην έκθεση ανέρχεται στα 300 € (από 500 € για τα μη μέλη) ενώ η επιχείρηση επιβαρύνεται και με τα κόστη εκτελωνισμού – αποστολής των προϊόντων.

Επίσης, για τη φυσική παρουσία των επιχειρηματιών, με την έγκυρη συμμετοχή τους, υπάρχει η δυνατότητα εξασφάλισης απολύτως δωρεάν 5 από τις 6 διανυκτερεύσεις για ένα άτομο κατά επιχείρηση.

Δηλώσεις συμμετοχής έως 8Οκτωβρίου 2014

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Τρικάλων www.trikala-chamber.gr

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή