Το Εργατικό Κέντρο καλεί στην αυριανή συγκέντρωση για τη ΔΕΗ Reviewed by Momizat on . Η Διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Τρικάλων καταγγέλλει την κυβερνητική πρακτική των επιστρατεύσεων, που για ακόμη μια φορά χρησιμοποιείται για να σταματή Η Διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Τρικάλων καταγγέλλει την κυβερνητική πρακτική των επιστρατεύσεων, που για ακόμη μια φορά χρησιμοποιείται για να σταματή Rating: 0

Το Εργατικό Κέντρο καλεί στην αυριανή συγκέντρωση για τη ΔΕΗ

Το Εργατικό Κέντρο καλεί στην αυριανή συγκέντρωση για τη ΔΕΗ

Η Διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Τρικάλων καταγγέλλει την κυβερνητική πρακτική των επιστρατεύσεων, που για ακόμη μια φορά χρησιμοποιείται για να σταματήσει μια δίκαιη απεργία, όπως αυτή των συναδέλφων στη ΔΕΗ, που αγωνίζονται ενάντια στο ξεπούλημα του Δημόσιου πλούτου στους ιδιώτες.

Καλούμε την Κυβέρνηση να πάρει πίσω το αντιδημοκρατικό μέτρο της επιστράτευσης των εργαζομένων της ΔΕΗ και όλων των κλάδων στους οποίους έχει εφαρμοστεί, να πάψει να κακοποιεί τους δημοκρατικούς θεσμούς και να κουρελιάζει το Σύνταγμα!

Ο αγώνας των εργαζομένων στη ΔΕΗ είναι κοινός αγώνας όλων των εργαζομένων για την προάσπιση ενός πολύτιμου κοινωνικού αγαθού, για την αποτροπή και ακύρωση των επικίνδυνων κυβερνητικών αποφάσεων που οδηγούν σε ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας.

Το Εργατικό Κέντρο Ν.Τρικάλων τονίζει ότι η ιδιωτικοποίηση της ενέργειας αφορά όλους τους πολίτες.

Στηρίζει τον αγώνα και τις αποφάσεις των συνδικαλιστικών οργάνων και των εργαζομένων στη ΔΕΗ γιατί η ηλεκτρική ενέργεια είναι κοινωνικό αγαθό και όχι εμπόρευμα και όσοι ξεπουλούν τη δημόσια περιουσία είναι υπόλογοι στην κοινωνία!

Ζητούμε άμεσα την απόσυρση του συγκεκριμένου νομοσχεδίου, τη διατήρηση της ενιαίας Δημόσιας Επιχείρησης Ηλεκτρισμού η οποία θα πρέπει να συνεχίσει να παρέχει το αγαθό της ηλεκτρικής ενέργειας σε όλους τους καταναλωτές της χώρας με τη χαμηλότερη δυνατή τιμή.

Σας καλούμε να εκφράσουμε μαζικά τη στήριξή μας στο Συλλαλητήριο αύριο στις 8:30 το βράδυ, στην πλατεία Ρήγα Φεραίου, στον δίκαιο αγώνα της ΓΕΝΟΠ, ενάντια στο ξεπούλημα της ΔΕΗ, και του Δημόσιου κοινωνικού αγαθού, όπως είναι το ηλεκτρικό ρεύμα, στους ιδιώτες.

Η υποστήριξη του δημόσιου ρόλου της ΔΕΗ και του κοινωνικού αγαθού του ρεύματος είναι υπόθεση όλων μας!

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή