Το Εργατικό Κέντρο Τρικάλων στηρίζει την απεργία των εμποροϋπαλλήλων Reviewed by Momizat on . Η Διοίκηση του ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ Ν.ΤΡΙΚΑΛΩΝ στηρίζει την Πανελλαδική Απεργιακή Κινητοποίηση των εμποροϋπαλλήλων στις 3-11-2013 και το αίτημα τους κατά της Κυρια Η Διοίκηση του ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ Ν.ΤΡΙΚΑΛΩΝ στηρίζει την Πανελλαδική Απεργιακή Κινητοποίηση των εμποροϋπαλλήλων στις 3-11-2013 και το αίτημα τους κατά της Κυρια Rating: 0

Το Εργατικό Κέντρο Τρικάλων στηρίζει την απεργία των εμποροϋπαλλήλων

Το Εργατικό Κέντρο Τρικάλων στηρίζει την απεργία των εμποροϋπαλλήλων

Η Διοίκηση του ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ Ν.ΤΡΙΚΑΛΩΝ στηρίζει την Πανελλαδική Απεργιακή Κινητοποίηση των εμποροϋπαλλήλων στις 3-11-2013 και το αίτημα τους κατά της Κυριακάτικης λειτουργίας των καταστημάτων.

Το νομοσχέδιο για την κατάργηση της Κυριακάτικης αργίας θα αποτελέσει τη ”χαριστική βολή” στους εργαζόμενους του κλάδου που . ήδη πλήττονται από ανεργία ,μερική απασχόληση και χαμηλό ωρομίσθιο, καθώς και τους μικρομεσαίους που είναι αντιμέτωποι με το λουκέτο.
Η απόφαση για την απελευθέρωση του ωραρίου λειτουργίας των καταστημάτων τις Κυριακές υπονομεύει την πολυπόθητη ανάπτυξη που επιζητά η κυβέρνηση και είναι φανερό πως η υλοποίηση του νομοσχεδίου:

–         ΔΕΝ θα λύσει αλλά θα εντείνει το πρόβλημα της ανεργίας και της αβεβαιότητας των εργαζομένων.

–         ΔΕΝ θα δημιουργήσει νέες θέσεις εργασίας αλλά θα εξαναγκάσει τους εργαζόμενους να επωμιστούν το βάρος της εργασίας τις Κυριακές χωρίς να πληρώνονται.

–         ΔΕΝ θα είμαστε πιο ανταγωνιστικοί την ώρα που η ύφεση και ο τζίρος της αγοράς βρίσκεται στο χειρότερο σημείο.

–         ΔΕΝ θα δώσει “ζωή στις πόλεις” γιατί οι πολιτικές λιτότητας και η αφαίμαξη των εισοδημάτων είναι αυτές που νέκρωσαν την αγορά και όχι τα κλειστά καταστήματα τις Κυριακές

Το ΕΚΝΤ μαζί με τους εμποροϋπαλλήλους θα δώσουμε τον δικό μας αγώνα για να μη καταργηθεί η Κυριακάτικη Αργία.

ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 3 ΝΟΕΜΒΡΗ ΣΤΙΣ 11.00π.μ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή