Το ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΕΠΑΛ Τρικάλων στη Ρουμανία με το πρόγραμμα Leonardo Da Vinci Reviewed by Momizat on . Το ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΕΠΑΛ Τρικάλων παραβρέθηκε στην έκτη και τελευταία συνάντηση του διετούς  Ευρωπαϊκού  Προγράμματος  Σύμπραξης  Leonardo Da Vinci από τις 06/06/2014 έ Το ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΕΠΑΛ Τρικάλων παραβρέθηκε στην έκτη και τελευταία συνάντηση του διετούς  Ευρωπαϊκού  Προγράμματος  Σύμπραξης  Leonardo Da Vinci από τις 06/06/2014 έ Rating: 0

Το ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΕΠΑΛ Τρικάλων στη Ρουμανία με το πρόγραμμα Leonardo Da Vinci

Το ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΕΠΑΛ Τρικάλων στη Ρουμανία με το πρόγραμμα Leonardo Da Vinci

Το ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΕΠΑΛ Τρικάλων παραβρέθηκε στην έκτη και τελευταία συνάντηση του διετούς  Ευρωπαϊκού  Προγράμματος  Σύμπραξης  Leonardo Da Vinci από τις 06/06/2014 έως τις 10/06/2014 στην πόλη Suceavaτης Ρουμανίας. Σε αυτή συμμετείχαν επίσης σχολεία Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης από την Τουρκία, τη Σλοβακία, τη Ρουμανία, την Πολωνία και την Ουγγαρία. Το σχολείο της πόλης μας εκπροσωπήθηκε από τις εκπαιδευτικούς Κατερίνα  Μπαντέκα και Βασιλική Παπαποστόλου.

Το θέμα του σχεδίου σύμπραξης αφορούσε  το σχεδιασμό ενός φιλικού προς το χρήστη εκπαιδευτικού λογισμικού  που εξοικειώνει τους μαθητές με τη διδασκαλία των αλγορίθμων και το οποίο βασίζεται στο μαθησιακό μοντέλο ARCS του John Keller. Στην τελευταία συνάντηση των συμμετεχόντων εκπαιδευτικών οργανισμών έγιναν εργασίες σχετικές με τη σύνθεση της τελικής αναφοράς αλλά και την ολοκλήρωση του τελικού προϊόντος της σύμπραξης που στο εξής θα είναι διαθέσιμο για χρήση από όλα τα σχολεία εταίρους.

Η υποδοχή των εταίρων και οι τελικές εργασίες έγιναν στο σχολείο SpiruHaretτης πόλης Suceava, ένα σχολείο πρότυπο ως προς την κτιριακή υποδομή, τον εξοπλισμό και τις εγκαταστάσεις του. Στον ελεύθερο χρόνο μας είχαμε την ευκαιρία να επισκεφτούμε το Πανεπιστήμιο της πόλης, το Δημοτικό Συμβούλιο, ένα εκπληκτικό αλατωρυχείο στην περιοχή Cacicaτης Bucovina καθώς και τα μοναδικά ορθόδοξα μοναστήρια MitoculDragomirnei, Sucevitaκαι Moldovita.

Στο τέλος της συνάντησης όλοι οι εταίροι είχαν την ευκαιρία να επισημάνουν την άριστη και δημιουργική συνεργασία μεταξύ τους που κράτησε πάνω από δύο χρόνια και να εκφράσουν την ευχή τους αλλά και τη δέσμευσή τους για  εκ νέου συνεργασία στο μέλλον.

1epal_roumania 1epal_roumania1 1epal_roumania3

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή