Το Εσπερινό ΕΠΑ.Λ. Τρικάλων σε εκπαιδευτική επίσκεψη στο ΚΤΕΟ SIOKAR Reviewed by Momizat on . Το Εσπερινό ΕΠΑ.Λ. Τρικάλων σε συνεργασία με το ιδιωτικό ΚΤΕΟ Τρικάλων, SIOKARτου κ.Σιώκη, διοργάνωσε μια εκπαιδευτική επίσκεψη όπου οι μαθητές παρακολούθησαν β Το Εσπερινό ΕΠΑ.Λ. Τρικάλων σε συνεργασία με το ιδιωτικό ΚΤΕΟ Τρικάλων, SIOKARτου κ.Σιώκη, διοργάνωσε μια εκπαιδευτική επίσκεψη όπου οι μαθητές παρακολούθησαν β Rating: 0

Το Εσπερινό ΕΠΑ.Λ. Τρικάλων σε εκπαιδευτική επίσκεψη στο ΚΤΕΟ SIOKAR

Το Εσπερινό ΕΠΑ.Λ. Τρικάλων σε εκπαιδευτική επίσκεψη στο ΚΤΕΟ SIOKAR
Το Εσπερινό ΕΠΑ.Λ. Τρικάλων σε συνεργασία με το ιδιωτικό ΚΤΕΟ Τρικάλων, SIOKARτου κ.Σιώκη, διοργάνωσε μια εκπαιδευτική επίσκεψη όπου οι μαθητές παρακολούθησαν βήμα βήμα την διαδικασία του ελέγχου κατανοώντας έτσι τη σοβαρότητα του θεσμού των ΚΤΕΟ.
Με το πέρας των μαθημάτων για το σχολικό έτος 2014 – 2015, οι μαθητές της πρώτης τάξης του επαγγελματικού λυκείου της τεχνολογικής κατεύθυνσης έκλεισαν τον κύκλο των εκπαιδευτικών τους επισκέψεων. Στα πλαίσια του μαθήματος του Σχολικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού, που είχε ως στόχο να  βοηθήσει τους μαθητές να λάβουν  εκπαιδευτικές αποφάσεις για να σχεδιάσουν την επαγγελματική τους πορεία, πραγματοποιήθηκε ένας κύκλος εκπαιδευτικών επισκέψεων ώστε να είναι ικανοί να επιλέξουν τις σπουδές που θα ακολουθήσουν και να ανταποκρίνονται στις ικανότητες και τα ενδιαφέροντά τους.
Η διεύθυνση του Εσπερινού ΕΠΑ.Λ. και οι καθηγητές που συμμετείχαν στην επίσκεψη, κ. Αγγέλης Δημήτριος και  κα. Παπαποστόλου Βασιλική, ευχαρίστησαν τον ιδιοκτήτη του ΚΤΕΟ και τον υπεύθυνο μηχανολόγο κ. Θάνο για τις τεχνικές πληροφορίες που παρείχε στους μαθητές στο χώρο των εγκαταστάσεων της επιχείρησης.
epal1 epal2

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή