Το “Ηρώδειο” άνοιξε τις πύλες του Reviewed by Momizat on . Επί 19 καλοκαιρινά έτη είναι ο αγαπημένος προορισμός δροσιάς και διασκέδασης. Το Σάββατο 19/07 το μεγαλύτερο και ομορφότερο Piscina Club της Θεσσαλίας άνοιξε τι Επί 19 καλοκαιρινά έτη είναι ο αγαπημένος προορισμός δροσιάς και διασκέδασης. Το Σάββατο 19/07 το μεγαλύτερο και ομορφότερο Piscina Club της Θεσσαλίας άνοιξε τι Rating: 0

Το “Ηρώδειο” άνοιξε τις πύλες του

Το “Ηρώδειο” άνοιξε τις πύλες του

Επί 19 καλοκαιρινά έτη είναι ο αγαπημένος προορισμός δροσιάς και διασκέδασης.

Το Σάββατο 19/07 το μεγαλύτερο και ομορφότερο Piscina Club της Θεσσαλίας άνοιξε τις πύλες του για να αποτελέσει για μια ακόμη χρονιά την ναυαρχίδα της διασκέδασης στα Τρίκαλα και στη Θεσσαλία γενικότερα.

Η επιβλητική ατμόσφαιρα και ο σύγχρονος χώρος του υπόσχονται να απογειώσουν και φέτος τον πιο απαιτητικό Clubber και να χαρίσουν τις πιο αξέχαστες καλοκαιρινές αναμνήσεις.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος στο Ηρώδειο αναμένονται εκπλήξεις καθώς θα παρελάσουν μεγάλα ονόματα της ελληνικής μουσικής.

Ο χώρος του Club θα λειτουργεί Παρασκευή και Σάββατο για ολόκληρο το καλοκαίρι.

Από την Κυριακή 20 Ιουλίου και καθημερινά από νωρίς το πρωί θα λειτουργεί και η πισίνα τριών επιπέδων προσφέροντας μια ανάσα δροσιάς σε παιδιά και ενήλικες.

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή