Το “κεντρικό” ΠΑΣΟΚ τίμησε τον Κώστα Αγγέλη Reviewed by Momizat on . Ανακοίνωση από τα κεντρικά του ΠΑΣΟΚ εκδόθηκε πριν λίγη ώρα, για τον θάνατο του Κώστα Αγγέλη. Η ανακοίνωση αναφέρει «Η μεγάλη οικογένεια της δημοκρατικής παράτα Ανακοίνωση από τα κεντρικά του ΠΑΣΟΚ εκδόθηκε πριν λίγη ώρα, για τον θάνατο του Κώστα Αγγέλη. Η ανακοίνωση αναφέρει «Η μεγάλη οικογένεια της δημοκρατικής παράτα Rating: 0

Το “κεντρικό” ΠΑΣΟΚ τίμησε τον Κώστα Αγγέλη

Το “κεντρικό” ΠΑΣΟΚ τίμησε τον Κώστα Αγγέλη

Ανακοίνωση από τα κεντρικά του ΠΑΣΟΚ εκδόθηκε πριν λίγη ώρα, για τον θάνατο του Κώστα Αγγέλη. Η ανακοίνωση αναφέρει «Η μεγάλη οικογένεια της δημοκρατικής παράταξης αποχαιρετά σήμερα τον Κωνσταντίνο Αγγέλη, ένα από τα ιστορικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ και ενεργό μέλος της τοπικής κοινωνίας του νομού Τρικάλων. Θα τον θυμόμαστε πάντα ως έναν ακούραστο δημοκράτη, με ήθος και αρχές που ποτέ δεν παραβίασε. Στους οικείους του εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια».

Ο Κώστας Αγγέλης συμπεριελήφθη στο πρώτο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στον νομό Τρικάλων στις εκλογές του 1974, λαμβάνοντας 1.035 ψήφους (συμμετείχαν, επίσης, οι Τάκης Σαμπανίκος, Γιάννης Καμπαγιάννης, Περικλής Τσιρογιάννης και Αριστείδης Καραμέτος). Με τον Ανδρέα Παπανδρέου, εκτός από τη γνωριμία με τις πρώτες ενασχολήσεις το ΠΑΣΟΚ, είχε και τη σχέση του… αυτοκινήτου. Καθώς ο Κώστας Αγγέλης οδηγούσε μια παλιά Μερσεντές, αυτή χρησιμοποίησε ο Ανδρέας Παπανδρέου, όταν επισκέφθηκε τα Τρίκαλα στην προεκλογική περίοδο του 1981 και την ομιλία του στην πόλη μας. Ως φίλος, δε, του επίσης προσφάτως αποθανόντος Φώτη Σδόνα, είχε προσπαθήσει να γεφυρώσει τις διαφορές του πρώην Δημάρχου Χασίων με τον Βασίλη Παπαευθυμίου, ο οποίος έτρεφε μεγάλη εκτίμηση στο πρόσωπο του Κώστα Αγγέλη.

Υπενθυμίζουμε ότι το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ στην Καλαμπάκα, είχε πρωτοστατήσει πριν λίγα χρόνια στη μετονομασία του Δήμου Καλαμπάκας σε «Δήμο Μετεώρων», ώστε να ταυτιστεί η περιοχή με την Ιερά Μοναστική πολιτεία.
Αφ’ ότου έκλεισε το ξενοδοχείο που είχε («Ξένος») μετακόμισε στην Καλαμάτα, τόπο καταγωγής της συζύγου του. Η κηδεία του έγινε στον Ιερό Ναό στο κοιμητήριο Καλαμάτας.

Θανάσης Μιχαλάκης

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή