Το κρίσιμο στοίχημα της Περιφέρειας και των τοπικών φορέων Reviewed by Momizat on . Τεράστιες προοπτικές τουριστικής ανάπτυξης διανοίγονται για το νομό Τρικάλων, μετά την έγκριση χρηματοδότησης από την Ε.Ε, της κατασκευής του βόρειου τμήματος τ Τεράστιες προοπτικές τουριστικής ανάπτυξης διανοίγονται για το νομό Τρικάλων, μετά την έγκριση χρηματοδότησης από την Ε.Ε, της κατασκευής του βόρειου τμήματος τ Rating: 0

Το κρίσιμο στοίχημα της Περιφέρειας και των τοπικών φορέων

Το κρίσιμο στοίχημα της Περιφέρειας και των τοπικών φορέων

Τεράστιες προοπτικές τουριστικής ανάπτυξης διανοίγονται για το νομό Τρικάλων, μετά την έγκριση χρηματοδότησης από την Ε.Ε, της κατασκευής του βόρειου τμήματος του οδικού άξονα Ε-65. 

Είναι χαρακτηριστικό, ότι η περιοχή αποκτά από το 2024 ασφαλή και άμεση πρόσβαση στα δύο περιφερειακά αεροδρόμια Ιωαννίνων και Καστοριάς(Άργος Ορεστικό), ενώ συντομεύεται και η οδική σύνδεση με το λιμάνι της Ηγουμενίτσας.

Όλα αυτά βέβαια, με τη προυπόθεση, η Περιφέρεια να αντιληφθεί το momentum και να ασχοληθεί σοβαρά με την ανάδειξη των τοπικών αξιοθέατων, όπως τα Μετέωρα και ο Ασπροπόταμος. 

Ειδάλλως, θα αρκεστούμε για άλλη μια φορά στη προβολή που προσφέρουν τα social media, όπως στη περίπτωση του θρυλικού και άγνωστου στο ευρύ κοινό, περάσματος του Μπάρου.

Κωνσταντίνος Κουτσονάσιος.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή