Το μέλλον της Μεσοχώρας δεν μπορεί να περιμένει Reviewed by Momizat on . Οι αυτοδιοικητικές εκλογές τελείωσαν και οι Δήμαρχοι, Πρόεδροι, Εκπρόσωποι Κοινοτήτων που θα αναλάβουν από την 1η Σεπτέμβρη, είναι ήδη γνωστοί. Η ζωή όμως των Δ Οι αυτοδιοικητικές εκλογές τελείωσαν και οι Δήμαρχοι, Πρόεδροι, Εκπρόσωποι Κοινοτήτων που θα αναλάβουν από την 1η Σεπτέμβρη, είναι ήδη γνωστοί. Η ζωή όμως των Δ Rating: 0

Το μέλλον της Μεσοχώρας δεν μπορεί να περιμένει

Το μέλλον της Μεσοχώρας δεν μπορεί να περιμένει

Οι αυτοδιοικητικές εκλογές τελείωσαν και οι Δήμαρχοι, Πρόεδροι, Εκπρόσωποι Κοινοτήτων που θα αναλάβουν από την 1η Σεπτέμβρη, είναι ήδη γνωστοί. Η ζωή όμως των Δήμων, των Κοινοτήτων και των ίδιων των κατοίκων συνεχίζεται. Τα συσσωρευμένα προβλήματα πιέζουν και δεν υπάρχει χρόνος και χώρος για καθυστέρηση και χάσιμο.

Ως Πρόεδρος της Τ. Κοινότητας Μεσοχώρας, θέλω να δώσω τα συγχαρητήριά μου στον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο του Δήμου μας Κύριο Κ. Μαράβα. Επίσης συγχαίρω το νεοεκλεγέντα Εκπρόσωπο της Κοινότητας Μεσοχώρας Κύριο Α. Σακκά.

Με την ευκαιρία θέλω να τονίσω και να επισημάνω και στους δύο, ότι η Μεσοχώρα αντιμετωπίζει πολλά και χρονίζοντα προβλήματα. Η αντιμετώπισή τους δεν μπορεί να περιμένει και δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο. Είναι απαραίτητη επίσης η συστράτευση όλων των δυνάμεων μας. Με αυτή την έννοια είμαι στην διάθεση των νέων αιρετών για να συζητήσουμε τα τοπικά ζητήματα και να αναζητήσουμε από κοινού τις λύσεις. Η προσπάθεια της Μεσοχώρας να βγει από την εγκατάλειψη και για να ανακτήσει την αξιοπρέπειά της πρέπει να συνεχιστεί.

Γιώργος Χονδρός

Πρόεδρος Τ. Κοινότητας Μεσοχώρας

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή