Το μέλλον του ελληνικού στίβου αναδεικνύεται από τα Τρίκαλα Reviewed by Momizat on . Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Νέων Ανδρών – Γυναικών το Σάββατο και την Κυριακή 14 και 15 Ιουνίου στο δημοτικό στάδιο των Τρικάλων   Το Σάββατο και την Κυρι Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Νέων Ανδρών – Γυναικών το Σάββατο και την Κυριακή 14 και 15 Ιουνίου στο δημοτικό στάδιο των Τρικάλων   Το Σάββατο και την Κυρι Rating: 0

Το μέλλον του ελληνικού στίβου αναδεικνύεται από τα Τρίκαλα

Το μέλλον του ελληνικού στίβου αναδεικνύεται από τα Τρίκαλα

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Νέων Ανδρών – Γυναικών το Σάββατο και την Κυριακή 14 και 15 Ιουνίου στο δημοτικό στάδιο των Τρικάλων

 

Το Σάββατο και την Κυριακή 14 και 15 Ιουνίου πραγματοποιούνται στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης των Τρικάλων, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Νέων Ανδρών – Γυναικών, που συνδιοργανώνουν ο ΣΕΓΑΣ – ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας, η Περιφέρεια Θεσσαλίας, ο Δήμος Τρικκαίων και ο Σύνδεσμος Κριτών Στίβου Δυτικής Θεσσαλίας. Σε συνέντευξη τύπου οι διοργανωτές απεύθυναν κάλεσμα στον κόσμο να παρακολουθήσει τους αγώνες και να στηρίξει τους αθλητές στην προσπάθεια τους.

Όπως ανέφερε ο κ. Κώστας Αγοραστός: «Εμείς τρία χρόνια τώρα έχουμε κάνει συμβόλαιο με τους ανθρώπους του κλασσικού αθλητισμού. Διοργανώνουμε συνέχεια πρωταθλήματα στα Τρίκαλα και τη Θεσσαλία καθιστώντας την Περιφέρειά μας ως την πρώτη αθλητική περιφέρεια στη χώρα. Αυτό το σαββατοκύριακο το αύριο του αθλητισμού θα βρίσκεται στην πόλη των Τρικάλων. Είναι μια συλλογικά, μια ομαδική προσπάθεια που φέρνει πολλαπλά οφέλη στην περιοχή».

Ο πρόεδρος του ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας κ. Δημήτρης Χαχάμης σημείωσε τα εξής: «Μας χαροποιεί ιδιαίτερα αυτή η διοργάνωση γιατί το Σάββατο και την Κυριακή στο Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων 800 αθλητές και αθλήτριες, οι καλύτεροι αθλητές από 18 έως 22 ετών του ΣΕΓΑΣ, θα συμμετέχουν σε ένα πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου, με πολλές συγκινήσεις και πιστεύουμε με πολλά μετάλλια και πολλά ρεκόρ από πλευράς τρικαλινών αθλητών. Σήμερα μας τιμούν με την παρουσία τους ο».

Επίσης ο κ. Χαχάμης μετέφερε τις ευχαριστίες του Προέδρου του ΣΕΓΑΣ κ. Παναγόπουλου προς τον κ. περιφερειάρχη Θεσσαλίας για την στήριξη της Περιφέρειας σε όλες τις αθλητικές διοργανώσεις που λαμβάνουν χώρα στη Θεσσαλία. Στη συνέντευξη τύπου παρευρέθηκαν ακόμη οι τρικαλινοί αθλητές Παρασκευάς Μπατζάβαλος και Γιώργος Αγορίτσας, ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Χρήστος Γακόπουλος κ.α.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή