Το ΜέΡΑ25 στο πλευρό των Παραγωγών και των Εμπόρων Λαϊκών Αγορών Reviewed by Momizat on . Ο Άδωνις Γεωργιάδης ξαναφέρνει προς ψήφιση το νομοσχέδιο για τις λαϊκές που είχαν απορρίψει εντελώς όλοι οι φορείς του κλάδου. Ένα νομοσχέδιο που το μόνο που κά Ο Άδωνις Γεωργιάδης ξαναφέρνει προς ψήφιση το νομοσχέδιο για τις λαϊκές που είχαν απορρίψει εντελώς όλοι οι φορείς του κλάδου. Ένα νομοσχέδιο που το μόνο που κά Rating: 0

Το ΜέΡΑ25 στο πλευρό των Παραγωγών και των Εμπόρων Λαϊκών Αγορών

Το ΜέΡΑ25 στο πλευρό των Παραγωγών και των Εμπόρων Λαϊκών Αγορών

Ο Άδωνις Γεωργιάδης ξαναφέρνει προς ψήφιση το νομοσχέδιο για τις λαϊκές που είχαν απορρίψει εντελώς όλοι οι φορείς του κλάδου. Ένα νομοσχέδιο που το μόνο που κάνει είναι να δυσκολεύει τη ζωή παραγωγών και εμπόρων, οδηγώντας τους στο κλείσιμο προς όφελος των μεσαζόντων και των σουπερ-μαρκετ.

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "MέPA25 >DiEM Κάτω ταχέρια αποτις? λαϊκές"

Μερικές μόνο χαρακτηριστικές διατάξεις που δείχνουν αυτή την πρόθεση του Υπουργού:

-Δρακόντεια πρόστιμα και απώλεια άδειας για 2 χαμένες αποδείξεις. Τη στιγμή που η ΝΔ ΔΕΝ στηρίζει την έρευνα για τη φοροδιαφυγή δισεκατομμυρίων από τις πολυεθνικές με τα #Panamapapers, είναι αμείλικτη με όποιον άνθρωπο του μεροκάματου ξεχάσει να κόψει απόδειξη για ένα ματσάκι μαϊντανό.

-Απώλεια της άδειας αν δεν πουληθεί το 50% της δηλωθείσας παραγωγής.

Αντί να στηριχτούν εισοδηματικά οι πολίτες για να μπορούν να αγοράζουν από τη λαϊκή, τιμωρούνται οι έμποροι και οι παραγωγοί για την αναδουλειά με απώλεια άδειας!

-Απώλεια άδειας αν δεν έχει ένας παραγωγός φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα, κάτι που δε συμβαίνει σε άλλες εμπορικές δραστηριότητες. Εν μέσω μιας δεκαετούς κρίσης, με τα χρέη να πνίγουν όλους τους μικρομεσαίους, η κυβέρνηση τους κόβει τη δυνατότητα να ανακάμψουν, ακόμα και να επιβιώσουν!

Όλο το νομοσχέδιο κινείται σε αυτή την τιμωρητική λογική που μόνο δυσκολεύει τoυς ανθρώπους της λαϊκής.

Ποια λογική έχει να προκηρύσσονται οι άδειες μόνο μία φορά το χρόνο; Γιατί να σταματήσει ο παραγωγός να μπορεί να πηγαίνει αυτόματα στη λαϊκή; Γιατί να μην μπορεί να αποφύγει τους μεσάζοντες;

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή