Το Μαυρομμάτι στη “Μηχανή του Xρόνου” Reviewed by Momizat on . Kαιρού επιτρέποντος ,θα γίνουν τα ΄΄γυρίσματα,, της εκπομπής του Χρήστου Βασσιλόπουλου ΄΄Η ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ,, με θέμα τον μεγάλο πολέμαρχο του 21' Γ.Καραϊσκάκη Kαιρού επιτρέποντος ,θα γίνουν τα ΄΄γυρίσματα,, της εκπομπής του Χρήστου Βασσιλόπουλου ΄΄Η ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ,, με θέμα τον μεγάλο πολέμαρχο του 21' Γ.Καραϊσκάκη Rating: 0

Το Μαυρομμάτι στη “Μηχανή του Xρόνου”

Mayromati

Kαιρού επιτρέποντος ,θα γίνουν τα ΄΄γυρίσματα,, της εκπομπής του Χρήστου Βασσιλόπουλου ΄΄Η ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ,, με θέμα τον μεγάλο πολέμαρχο του 21′ Γ.Καραϊσκάκη. Στα γυρίσματα θα συμμετέχουν ο Ιππικός Σύλλογος ΒΟΥΚΕΦΑΛΑΣ Τρικάλων με τα άλογά τους και ο Σύλλογος της Ράξας Τρικάλων με τους φουστανελάδες του οι οποίοι θα αναπαραστήσουν και μία μάχη του Καραϊσκάκη στη θέση ΄΄Βίγλιζα ,, στις 4 μ.μ.

Στη φωτογραφία απεικονίζονται Μαυρομματιανοί ιππείς το 1927 στα Τρίκαλα [συμβολή οδών Πύλης και Ασκληπιού ] Εκεί μετέβησαν να συνοδέψουν σαν τιμητικό Άγημα τους απογόνους του Καραϊσκάκη [τον εγγονό Γ.Καραϊσκάκη και άλλους ] στο Μαυρομμάτι όπου έγιναν οι πολιτιστικές εκδηλώσεις με την ονομασία ΄΄Εκατονταετηρίς του Γ.Καραϊσκάκη ,, για τα 100 χρόνια από το θάνατο του ήρωα .

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή