Το μεγάλο στοίχημα του Κώστα Σκρέκα και Δημήτρη Παπαστεργίου Reviewed by Momizat on . Ευνοική συγκυρία για το τόπο μας, αντίστοιχη της περιόδου διακυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή, όταν ο νομός διέθετε στο Κυβερνητικό σχήμα δύο Τρικαλινούς πολιτικο Ευνοική συγκυρία για το τόπο μας, αντίστοιχη της περιόδου διακυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή, όταν ο νομός διέθετε στο Κυβερνητικό σχήμα δύο Τρικαλινούς πολιτικο Rating: 0

Το μεγάλο στοίχημα του Κώστα Σκρέκα και Δημήτρη Παπαστεργίου

Το μεγάλο στοίχημα του Κώστα Σκρέκα και Δημήτρη  Παπαστεργίου

Ευνοική συγκυρία για το τόπο μας, αντίστοιχη της περιόδου διακυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή, όταν ο νομός διέθετε στο Κυβερνητικό σχήμα δύο Τρικαλινούς πολιτικούς(Σ. Χατζηγάκη – Ν.Λέγκα), είναι η παρούσα χρονική περίοδος, μετά την υπουργοποίηση του κ. Κώστα Σκρέκα στο Υπουργείο Ενέργειας – Περιβάλλοντος και η προ μηνών εκλογή του κ. Δημήτρη Παπαστεργίου, στο αξίωμα του Προέδρου της Κ.Ε.Δ.Ε.

Ήδη τα οφέλη στη περιοχή είναι εμφανή, μετά τη ταχεία επίλυση του γόρδιου δεσμού για την έναρξη των εργασιών στο πολύπαθο βόρειο τμήμα του Ε-65 και τον οργασμό έργων εξωραισμού του κέντρου της πόλης, που παρατηρείται κατά τη δεύτερη θητεία του Δημάρχου Τρικάλων, έπειτα από τέσσερα χρόνια αδράνειας και ακατάσχετης προβολής του τίποτα. 

Στοίχημα και για τους δύο, είναι να αφήσουν έντονα το πολιτικό τους στίγμα στο τοπικό δημόσιο βίο και τη κεντρική πολιτική σκηνή.

Ο μεν Υπουργός, παρακάμπτοντας τα εμπόδια για την έναρξη λειτουργίας του φράγματος της Μεσοχώρας, ενώ ο κορυφαίος αυτοδιοικητικός, να δημιουργήσει ένα Δήμο πρότυπο και να αναδείξει διεθνώς ως τουριστικό προορισμό τα Τρίκαλα, συνδέοντας τα τουριστικά με τα Μετέωρα – Ασπροπόταμο. 

Κωνσταντίνος Κουτσονάσιος.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή