Το μεγάλο φαγοπότι Reviewed by Momizat on . Γράφει ο Δρ. Κώστας Πατέρας, D. Ed., M.Ed., Ph.D. Δημοτικός Σύμβουλος – Πολιτευτής Είναι απορίας άξιον πως η χώρα μας, η δυστυχισμένη και ταλαιπωρημένη Ελλάδα, Γράφει ο Δρ. Κώστας Πατέρας, D. Ed., M.Ed., Ph.D. Δημοτικός Σύμβουλος – Πολιτευτής Είναι απορίας άξιον πως η χώρα μας, η δυστυχισμένη και ταλαιπωρημένη Ελλάδα, Rating: 0

Το μεγάλο φαγοπότι

Το μεγάλο φαγοπότι

Γράφει ο Δρ. Κώστας Πατέρας, D. Ed., M.Ed., Ph.D.

Δημοτικός Σύμβουλος – Πολιτευτής

Είναι απορίας άξιον πως η χώρα μας, η δυστυχισμένη και ταλαιπωρημένη Ελλάδα, έχει, έστω και αμυδρές ελπίδες, να στηθεί ξανά στα.. πόδια της από οικονομικής, κοινωνικής και πολιτικής πλευράς, μετά από τα όσα της έκαναν οι εκάστοτε κυβερνήσεις, στα τελευταία σαράντα χρόνια. Ο κόσμος κοντεύει να τρελαθεί με την σκέψη και μόνο ότι μπορεί να ειπωθεί πάλι, μετά από ένα αιώνα, αυτό που είπε ο Χαρίλαος Τρικούπης «Δυστυχώς Επτωχεύσαμεν»…

Οι αμαρτωλές ιστορίες των Golden Boys, των ασήμαντων και απαίδευτων κομματόσκυλων, των παιδιών του κομματικού Σωλήνα, των παρατρεχάμενων των πολιτικών προσώπων, και των τρωκτικών, που έρχονται καθημερινά στο προσκήνιο, κάνουν τον κόσμο να αηδιάζει και να μετανοεί, που επί δεκαετίες στήριξε ένα φαύλο πολιτικό σύστημα και το οποίο σύστημα κατέστρεψε την οικογένεια, την κοινωνία, τις Αξίες και τις Αρχές και την πατρίδα.

Άνθρωποι από το πουθενά πήραν αξιόλογες και ακριβοπληρωμένες θέσεις και τίναξαν την …μπάνκα στον αέρα. Εκατοντάδες εκατομμύρια Ευρώ άλλαξαν χέρι και τσέπη χωρίς καμία νόμιμη διαδικασία. Τράπεζες χάριζαν εκατομμύρια σε πολιτικούς και προσωπικούς φίλους χωρίς καμία εγγύηση, την στιγμή που εκατομμύρια πολίτες, δεν μπορούν να πάρουν ούτε ένα ευρώ χωρίς εγγύηση. Από προγράμματα Ευρωπαϊκά από LEADER, από TEMΠE τσέπωναν εκατομμύρια για χρεοκοπημένες επιχειρήσεις και για δήθεν επενδύσεις και έφτιαχναν επαύλεις, αγόραζαν σπίτια για τα παιδιά τους, αγόραζαν κτήματα και χοιραστάσια, χωρίς να επιστρέψουν τίποτε και χωρίς κανένα έλεγχο για το που πήγαιναν τα χρήματα που σήμερα καλείται ο Λαός να τα πληρώσει. Οι Μίζες ήταν κανόνας της ζωής. ..!

Τα … Λαμόγια του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ., που τώρα θέλουν να μας σώσουν, δεν τα πείραξε κανένας. Κανένας δεν εξήγησε πως και γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ από 3%, έφτασε στο 30% και η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ από 0.03% πήγε στο 10-12%; Κανένας πολιτικός δεν φταίει για τα εγκλήματα αυτά; Κανένας πρώην Πρωθυπουργός, Υπουργός, Βουλευτής δεν έχει τύψεις συνείδησης για την Προδοσία αυτή του Ελληνικού Λαού;

Το να προσπαθούν να αποπροσανατολίσουν τους πολίτες από την τραγική κατάσταση που τον έριξαν είναι μάταιος κόπος. Τον Λαό πλέον δεν τον ενδιαφέρει η εξαφάνιση του Χριστόδουλου Ξηρού, που τον είχαν φυλακή και τον άφησαν με άδεια να φύγει, ούτε οι προφυλακίσεις βουλευτών.

Τον νοιάζει πως αύριο τα παιδιά του και ο ίδιος, δεν  θα χουν ψωμί να φάνε και πως δεν θα χουν πρόσβαση στα Αγαθά της Παιδείας και της Υγείας. Οι πολίτες απαιτούν πλέον Δημοκρατία με ΝΟΜΟ για όλους και για όλα. Τα διλήμματα τέλειωσαν. Στην Ευρώπη όλοι μας θέλουμε να μείνουμε, αλλά με αξιοπρέπεια και με αλληλεγγύη. Η Ε.Ε. δεν είναι και δεν πρέπει να είναι φέουδο κανενός, οι δε Ευρωεκλογές είναι μια δημοκρατική διαδικασία που έτσι και αλλιώς θα τηρηθεί. Πάντως οι κλέφτες του Δημοσίου Χρήματος, μαζί με τους προστάτες τους να πάνε στην Δικαιοσύνη, αφού επιστρέψουν να κλεμμένα.

Η Εκλογική Άνοιξη, που έρχεται σε λίγους μήνες, θα καθαρίσει την Κόπρο του Αυγεία, που επί δεκαετίες έστησαν Πολιτικοί, Τρωκτικά, Απατεώνες, Διαπλεκόμενοι, Διεφθαρμένοι, Οικογενειοκρατίες και η Αναξιοκρατία. Ο κόμπος έφτασε στο χτένι για όλα τα … μπουμπούκια των μεγάλων και των μικρών κομμάτων.

Αφήστε το σχόλιο σας