Το μεγαλείο των Μετεώρων εντυπωσίασε τους Ευρωπαίους Travel Bloggers Reviewed by Momizat on . Μαγεμένοι από το μεγαλείο των Μετεώρων έμειναν κατά την διάρκεια της επίσκεψης τους Ισπανοί Travel Bloggers (http://www.mibauldeblogs.com) που φιλοξένησε η “Met Μαγεμένοι από το μεγαλείο των Μετεώρων έμειναν κατά την διάρκεια της επίσκεψης τους Ισπανοί Travel Bloggers (http://www.mibauldeblogs.com) που φιλοξένησε η “Met Rating: 0

Το μεγαλείο των Μετεώρων εντυπωσίασε τους Ευρωπαίους Travel Bloggers

Το μεγαλείο των Μετεώρων εντυπωσίασε τους Ευρωπαίους Travel Bloggers

Μαγεμένοι από το μεγαλείο των Μετεώρων έμειναν κατά την διάρκεια της επίσκεψης τους Ισπανοί Travel Bloggers (http://www.mibauldeblogs.com) που φιλοξένησε η “Meteora Thrones Tour On Time” την Κυριακή 23 Αυγούστου 2015.

Η μοναδικότητα του θρησκευτικού , γεωλογικού και πολιτιστικού φαινομένου των Μετεώρων άφησε άφωνα τα μέλη της αποστολής που δήλωσαν εντυπωσιασμένα από την ομορφιά της περιοχής.

Φθάνοντας στην Καλαμπάκα πραγματοποίησαν ένα σύντομο περίπατο στην πόλη.

Κατά τη διάρκεια της περιήγησής τους επισκέφθηκαν τις Ιερές Μονές Βαρλαάμ και Αγίου Στεφάνου όπου είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν τις ανεκτίμητης αξίας τοιχογραφίες και εικόνες.

Εντυπωσιάστηκαν επίσης στη θέα όλων των υπολοίπων Ιερών Μονών συλλέγοντας πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό που θα κάνει τον γύρο του κόσμου και θα αναδείξει την περιοχή.

https://youtu.be/6Itje23myaU?t=164

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή