Το μεγαλύτερο σκάνδαλο στα Τρίκαλα μετά τη γέφυρα “Καλατράβα”. Του Κώστα Κουτσονάσιου Reviewed by Momizat on . Μια θλιβερή για τον αθλητισμό στη περιοχή μας είδηση βγήκε από τη πρόσφατη συνέντευξη στη Τρίκκηpress και στον υπογράφοντα, του Δημάρχου Τρικκαίων και προέδρου Μια θλιβερή για τον αθλητισμό στη περιοχή μας είδηση βγήκε από τη πρόσφατη συνέντευξη στη Τρίκκηpress και στον υπογράφοντα, του Δημάρχου Τρικκαίων και προέδρου Rating: 0

Το μεγαλύτερο σκάνδαλο στα Τρίκαλα μετά τη γέφυρα “Καλατράβα”. Του Κώστα Κουτσονάσιου

Το μεγαλύτερο σκάνδαλο στα Τρίκαλα μετά τη γέφυρα “Καλατράβα”. Του Κώστα Κουτσονάσιου

Μια θλιβερή για τον αθλητισμό στη περιοχή μας είδηση βγήκε από τη πρόσφατη συνέντευξη στη Τρίκκηpress και στον υπογράφοντα, του Δημάρχου Τρικκαίων και προέδρου της ΚΕΔΕ.

Ο κ. Δ. Παπαστεργίου δήλωσε ότι γίνονται όλες οι δέουσες ενέργειες, προκειμένου να εξασφαλιστεί η χρηματοδότηση για την ολοκλήρωση του κλειστού γυμναστηρίου στις Καρυές.

Για το διπλανό ποδηλατοδρόμιο όμως που εκκρεμεί η αποπεράτωση του από το 2006 και δαπανήθηκαν 300.000 ευρώ ήταν κατηγορηματικά αρνητικός, αφού ούτε βούληση υπάρχει και είναι αδύνατον να εξασφαλιστούν οι αναγκαίοι πόροι.

Πρόκειται για το δεύτερο στη πόλη των Τρικάλων έργο μετά τη φαραωνική πεζογέφυρα “Καλατράβα” στα Κουτσομύλια που κατέληξε σε φιάσκο, κοστίζοντας στο φορολογούμενο πολίτη συνολικά 1.300.000 ευρώ.

Επίσης προκύπτουν διαχρονικά τεράστιες ευθύνες για τους ιθύνοντες και αν τελικά υφίσταται συντεταγμένο κράτος δικαίου και λειτουργούν οι θεσμοί, όφειλαν αυτές να είχαν ήδη αποδοθεί ακέραιες.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή