Το μεσημέρι η ανακοίνωση υποψηφιότητας του Δημήτρη Παπαστεργίου Reviewed by Momizat on . Στη 1 το μεσημέρι της Πέμπτης ο Δημήτρης Παπαστεργίου ανακοινώνει σε συνέντευξη Τύπου την κάθοδό του στις δημοτικές εκλογές του ερχόμενου Μαΐου. Με τρόπο διαφορ Στη 1 το μεσημέρι της Πέμπτης ο Δημήτρης Παπαστεργίου ανακοινώνει σε συνέντευξη Τύπου την κάθοδό του στις δημοτικές εκλογές του ερχόμενου Μαΐου. Με τρόπο διαφορ Rating: 0

Το μεσημέρι η ανακοίνωση υποψηφιότητας του Δημήτρη Παπαστεργίου

Το μεσημέρι η ανακοίνωση υποψηφιότητας του Δημήτρη Παπαστεργίου

Στη 1 το μεσημέρι της Πέμπτης ο Δημήτρης Παπαστεργίου ανακοινώνει σε συνέντευξη Τύπου την κάθοδό του στις δημοτικές εκλογές του ερχόμενου Μαΐου. Με τρόπο διαφορετικό και με συγκεκριμένη στόχευση, ο συνδυασμός θα διεκδικήσει τον Δήμο Τρικκαίων. Ο διαφορετικός τρόπος συνίσταται στο ότι επιστρατεύεται η τεχνολογία (της οποίας λάτρης είναι ο κ. Παπαστεργίου), καθώς θα υπάρχει ζωντανή μετάδοση της συνέντευξης Τύπου, δυνατότητα υποβολής ερωτήσεων από συνδημότες, αλλά και βιντεοσκόπηση της όλης διαδικασίας για τη – στη συνέχεια – μετάδοσή της από ιστοσελίδα.
Η συγκεκριμένη στόχευση, όμως, δηλαδή το τι θα πει, είναι το κυρίαρχο. Δηλαδή, οι βασικοί άξονες που θα παρουσιάσει, οι λόγοι της καθόδου, αλλά και το τι ακριβώς θα μπορούν να περιμένουν από τον συνδυασμό οι τρικαλινοί της πόλης και οι κάτοικοι των χωριών, έχουν το μεγάλο ενδιαφέρον. Διότι οι μέχρι τώρα πληροφορίες αναφέρουν πως οι βασικές αρχές θα είναι πιο «φρέσκες» και πιο «ζωντανές» από όσες έχουμε συνηθίσει να ακούμε και να διαβάζουμε. Εξάλλου, ήδη ο συνδυασμός αναμένεται με ενδιαφέρον, καθώς τα τετριμμένα κούρασαν και οι κάτοικοι του Δήμου ζητούν το διαφορετικό, αυτό που θα τους δώσει έμπνευση και δυνατότητα να ενεργοποιηθούν.
Δεν είναι τυχαίο, επίσης, ότι επελέγη ο μύλος Ματσόπουλου για τη συνέντευξη, ένα δικό του «δημιούργημα», στη διάρκεια της θητείας του στα δημοτικά έδρανα. Κάτι που δίνει στον Δημήτρη Παπαστεργίου να επικαλείται, τόσο την εμπειρία, όσο και το «νέο αίμα» για την πόλη και τον Δήμο εν γένει.

 

 

Σχόλια (1)

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή