"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

19 C
Trikala

Το μετέωρο βήμα της παράταξης Παπαστεργίου

lafarm

Σχετικά άρθρα

Η επιθυμία του Δημήτρη Παπαστεργίου να ελέγξει με απόλυτο έως αυταρχικό τρόπο  τις εξελίξεις στο συνδυασμό του έχει φέρει το πλήρες αδιέξοδο αφού όλοι πλέον ομολογούν ακόμη και εκείνοι που σήμερα υποστηρίζουν τη παραταξιακή νομιμότητα και ενότητα ότι ο κίνδυνος απώλειας της Δημαρχίας είναι πλέον ορατός.

Από την άλλη, στην αντίπερα όχθη έχουν  αρχίσει να ξεπροβάλλουν ονόματα, ικανά να μετατρέψουν την μέχρι χθες σίγουρη νίκη του συνδυασμού Παπαστεργίου, σε αμφίρροπη.

Η γκρίνια, παρά τις δηλώσεις συμβούλων της Επανεκκίνησης  περί ενότητας, μετά την  ολοκλήρωση των διαδικασιών και την επιλογή του διαδόχου του Παπαστεργίου θα αρχίσει να κορυφώνεται, ενώ  δεν είναι απίθανο να βγουν και  στο προσκήνιο οι μεθοδεύσεις που οδήγησαν στο συγκεκριμένο αποτέλεσμα.

Και αυτό, γιατί το μικρό σώμα των 26 δημοτικών συμβούλων που θα κληθούν  να πάρουν  την απόφαση, λόγω του μεγέθους του, είναι εκ προοιμίου  αποκαλυπτικό για τα όσα θα  διαμειφθούν.

 Είναι δεδομένο, από εκεί και πέρα ότι «θα αρχίσουν τα όργανα» ενώ δεν είναι απίθανο να δούμε κάποιους διαπρύσιους  εκφραστές της ενότητας, να πηδούν πρώτοι  από το άρμα, αφού σε αυτές τις περιπτώσεις, το ένστικτο της πολιτικής αυτοσυντήρησης συνεπικουρούμενο από ένα αποτελέσματα που δεν θα φέρει  την σφραγίδα  της κοινωνίας, θα δημιουργήσει  διαλυτικές τάσεις με απρόβλεπτες συνέπειες.

Κάτι που από την πρώτη στιγμή επεσήμανε ο έμπειρος δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Παναγιώτου ο  όποιος από την πρώτη στιγμή επισήμανε ότι «το σώμα των 26 συμβούλων» δεν μπορεί να συμπεριφέρεται ως ένα κλειστό κλαμπ που θα παίρνει τέτοιες σημαντικές αποφάσεις μακριά από την κοινωνία .

Άποψη την οποία για διαφορετικούς λόγους ασπάστηκε σήμερα και η  διεκδικήτρια της διαδοχής Νικολέτα Μπρουζούκη, η οποία αιτιολογώντας την πρότασή της για αναβολή της διαδικασίας επισήμανε την ανάγκη του σώματος να ακούσει τις  ευρύτερες απόψεις της κοινωνίας

Εν κατακλείδι η συνέχεια θα είναι ενδιαφέρουσα αφού ο χρόνος είναι στενός και οι ευθύνες μεγάλες

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΑΚΕΘ

Δείτε επίσης