Το νέο ΔΣ του ΚΤΕΛ ΤΡΙΚΑΛΩΝ Reviewed by Momizat on . Το Σάββατο 11 Ιουνίου 2016 πραγματοποιήθηκε Γενική Συνέλευση των μετόχων τηςΚΤΕΛ ΤΡΙΚΑΛΩΝ Α.Ε. για την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας. Η εκλογ Το Σάββατο 11 Ιουνίου 2016 πραγματοποιήθηκε Γενική Συνέλευση των μετόχων τηςΚΤΕΛ ΤΡΙΚΑΛΩΝ Α.Ε. για την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας. Η εκλογ Rating: 0

Το νέο ΔΣ του ΚΤΕΛ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Το νέο ΔΣ του ΚΤΕΛ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Το Σάββατο 11 Ιουνίου 2016 πραγματοποιήθηκε Γενική Συνέλευση των μετόχων τηςΚΤΕΛ ΤΡΙΚΑΛΩΝ Α.Ε. για την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας.

Η εκλογική διαδικασία διεξήχθη  μέσα σε κλίμα συναίνεσης μεταξύ των μετόχων της εταιρείας οι οποίοι προσήλθαν και εξέλεξαν τα μέλη της  διοίκησης για τα επόμενα τέσσερα έτη.

Πρόεδρος και Διευθύνων σύμβουλος εκλέχτηκε ο κ. Τζατζάκης Βασίλειος,αντιπρόεδρος ο κ. Ρομπιές Ευάγγελος, μέλη του Δ.Σ. εκλέχτηκαν οι κ.κ. Ρομπιές Αθανάσιος, Κανταρτζής Νικόλαος και Τσιακοβής Βασίλειος.

Εκλέχθηκαν επίσης ο κ. Στάμος Δημήτριος ως αναπληρωματικός αντιπρόεδρος και ο κ. Στάμος Γεώργιος ως αναπληρωματικό μέλος του Δ.Σ.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή