Το νέο Δ.Σ. του Συλλόγου Φίλων Σιδηροδρόμου Τρικάλων Reviewed by Momizat on .  Πραγματοποιήθηκε η ετήσια γενική συνέλευση του Συλλόγου Φίλων Σιδηροδρόμου Τρικάλων με τη συμμετοχή, παρά τις συνθήκες καύσωνα, δεκάδων μελών του σωματείο  Πραγματοποιήθηκε η ετήσια γενική συνέλευση του Συλλόγου Φίλων Σιδηροδρόμου Τρικάλων με τη συμμετοχή, παρά τις συνθήκες καύσωνα, δεκάδων μελών του σωματείο Rating: 0

Το νέο Δ.Σ. του Συλλόγου Φίλων Σιδηροδρόμου Τρικάλων

Το νέο Δ.Σ. του Συλλόγου Φίλων Σιδηροδρόμου Τρικάλων

 Πραγματοποιήθηκε η ετήσια γενική συνέλευση του Συλλόγου Φίλων Σιδηροδρόμου Τρικάλων με τη συμμετοχή, παρά τις συνθήκες καύσωνα, δεκάδων μελών του σωματείου και αφού διαπιστώθηκε η απαρτία, τον απολογισμό των πεπραγμένων του απερχόμενου ΔΣ έκανε η Πρόεδρος Αθανασία Τσιοτινού και τον οικονομικό απολογισμό ο ταμίας Βασίλης Τριανταφύλλου.

Στη συνέλευση, με αφορμή και την ταυτόχρονη άφιξη του πούλμαν της ΤΡΑΙΝΟΣΕ που αποβίβασε μόνο τρεις (3) επιβάτες, κυριάρχησε το θέμα της μεγάλης υποβάθμισης της σιδηροδρομικής συγκοινωνίας της περιοχής μας και αποφασίστηκε η κοινή δράση με τον αντίστοιχο σύλλογο της Καρδίτσας, ώστε από κοινού να απευθυνθούμε στην πολιτική ηγεσία τόσο την τοπική, όσο και την κεντρική για τη λήψη επιτέλους μέτρων απέναντι στις αυθαιρεσίες της διοίκησης της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Τονίστηκε από τους  ομιλητές ότι είναι απαράδεκτο το δημόσιο να επιδοτεί μια εταιρία που δεν δείχνει καμία διάθεση εξυπηρέτησης του επιβατικού κοινού και λειτουργεί μόνο στη λογική της είσπραξης της κρατικής επιδότησης.

Η γενική συνέλευση ενέκρινε τα πεπραγμένα του απερχόμενου διοικητικού συμβουλίου και εξέλεξε το νέο Δ.Σ και νέα Εξελεγκτική Επιτροπή για το υπόλοιπο διάστημα του 2021.

Ακολούθως το νέο Διοικητικό Συμβούλιο συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:

Πρόεδρος: Τριανταφύλλου Βασίλης.

Αντιπρόεδρος: Τζώρτζης Κωνσταντίνος.

Γραμματέας: Παπούλιας Βασίλης.

Ταμίας: Κρανιάς Γιώργος.

Μέλος: Παπαδόπουλος Απόστολος.

Το νέο ΔΣ καλεί τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου να συμμετέχουν στις συναντήσεις που γίνονται κάθε βράδυ Πέμπτης στα γραφεία, στο τρενάκι απέναντι απ’ τον σταθμό καθώς και σε όλες τις δράσεις που θα ακολουθήσουν.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή