Το νέο Δ.Σ. των Νοσοκομειακών γιατρών των Τρικάλων Reviewed by Momizat on . Οι θέσεις ορίστηκαν με ψηφοφορία ως  εξής: Πρόεδρος                             Βάιος Τάσιος Γενικός Γραμματέας          Ευαγγελία Πατρίκαλου Αντιπρόεδρος       Οι θέσεις ορίστηκαν με ψηφοφορία ως  εξής: Πρόεδρος                             Βάιος Τάσιος Γενικός Γραμματέας          Ευαγγελία Πατρίκαλου Αντιπρόεδρος       Rating: 0

Το νέο Δ.Σ. των Νοσοκομειακών γιατρών των Τρικάλων

Το νέο Δ.Σ. των Νοσοκομειακών γιατρών των Τρικάλων

Οι θέσεις ορίστηκαν με ψηφοφορία ως  εξής:

Πρόεδρος                             Βάιος Τάσιος

Γενικός Γραμματέας          Ευαγγελία Πατρίκαλου

Αντιπρόεδρος                      Άγγελος Ζορμπάς

Ανπλ. Γεν. Γραμματέας      Νικόλαος Νικολούλης

Ταμίας                                   Καλλιόπη Κοντογεώργη

 

ENΩΣΗ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ :

Καμία αναμονή.   Καμία αυταπάτη.

Καλούμε τους συναδέλφους σε αγωνιστική επαγρύπνηση και ετοιμότητα για τα μεγάλα προβλήματα που ταλανίζουν το χώρο της Δημόσιας Υγείας, όπως  η υποστελέχωση και η υποχρηματοδότηση των δημόσιων μονάδων υγείας, οι νέες μειώσεις στους μισθούς μας, τις οποίες μέχρι πριν λίγο καιρό η κυβέρνηση ΣΙΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ επέμενε να βαφτίζει αυξήσεις, το νέο Νομοσχέδιο έκτρωμα που ελαστικοποιεί τις εργασιακές σχέσεις και δημιουργεί συνθήκες ομηρίας και ανακύκλωση της ανεργίας. Τα φαινόμενα κατάχρησης εξουσίας και αυθαιρεσίας των Διοικήσεων που αυξάνονται.

Επισημαίνουμε τέλος ότι όχι μόνο παραμένουν απλήρωτοι συνάδελφοι επικουρικοί από τον Οκτώβριο αλλά κινδυνεύουν άμεσα με απόλυση πριν καν λήξουν οι συμβάσεις τους.

Ο δρόμος του αγώνα, της συλλογικής μαζικής διεκδίκησης είναι μονόδρομος.

  Ο Πρόεδρος

  Βάιος Τάσιος

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή