"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

11.8 C
Trikala

Το νέο λογότυπο του Δήμου Μετεώρων

lafarm

Σχετικά άρθρα

Συνάντηση με εκπροσώπους των ΜΜΕ, στο πλαίσιο της παρουσίασης του νέου λογότυπου του Δήμου Μετεώρων είχε σήμερα ο Δήμαρχος Λευτέρης Αβραμόπουλος στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου.

Στη διάρκεια της παρουσίασης ο Δήμαρχος εκφράστηκε με έμφαση για τη σημασία του νέου λογότυπου, το οποίο αντιπροσωπεύει την προοδευτική πορεία και προσήλωση της νέας Δημοτικής Αρχής στις αξίες του.

Ο κ. Αβραμόπουλος είχε την ευκαιρία να αναλύσει τη δημιουργική διαδικασία πίσω από τη σχεδίαση του λογότυπου, ενώ τόνισε την προσπάθεια που καταβλήθηκε για να αποτυπώσει τη σύγχρονη ταυτότητα του Δήμου.

Επιπλέον, στη διάρκεια της συζήτησης, δόθηκε έμφαση στον τρόπο με τον οποίο το νέο λογότυπο θα ενισχύσει την αναγνωρισιμότητα του Δήμου και θα προβάλει την ενότητά του.

Ο Δήμαρχος εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του προς τα ΜΜΕ για το ενδιαφέρον τους και την υποστήριξή τους στη διάδοση της είδησης σχετικά με την αναδημιουργία του λογότυπου του Δήμου.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Mala-quía σκέτη. Τι περιμένεις από τα θρεφτάρια της… μεγάλης παράταξης, του…πυλώνος σταθερότητος της ελληνικής κοινωνίας κλπ; Άιντε, και στα μοναστήρια των…ανθρώπων του Θεού, που…αγαπάνε αλλήλους και απεχθάνονται τη φιλαργυρία…
    Η γάγγραινα της ελληνικής κοινωνίας, για να μιλήσουμε σοβαρά…
    Πολιτικοί και τράγοι με τα μαύρα. Ψάχνεις με το κιάλι να βρεις κάποιον να θέλει δικαιοσύνη, αξιοκρατία, εντιμότητα. Επιδίωξη κέρδους και μόνον, καθώς και αγαστή συνεργασία των δύο συνομοταξιών…για το καλό μας.

  2. Καλά πότε πρόλαβε; Δεν έχει ούτε μια εβδομάδα που ορκίστηκε!!

    Ή παρουσιάζει λογότυπο που διάλεξε η προηγούμενη παράταξη ή το είχε έτοιμο πριν καν αναλάβει δήμαρχος. Γιατί λογότυπο σε 7 μέρες δεν γίνεται.

    Να μας πει και πόσα κόστισε και ποιος το έκανε βέβαια…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΑΚΕΘ

Δείτε επίσης