Το ΟΧΙ της Γ. Γαϊτάνη σε Τσίπρα – Παυλόπουλο Reviewed by Momizat on . Τους λόγους για τους οποίους απουσίαζε από την ψηφοφορία για την εκλογή ΠτΔ, εξηγεί με δήλωσή της η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ιωάννα Γαϊτάνη. Όπως αναφέρει η ίδια, τ Τους λόγους για τους οποίους απουσίαζε από την ψηφοφορία για την εκλογή ΠτΔ, εξηγεί με δήλωσή της η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ιωάννα Γαϊτάνη. Όπως αναφέρει η ίδια, τ Rating: 0

Το ΟΧΙ της Γ. Γαϊτάνη σε Τσίπρα – Παυλόπουλο

Το ΟΧΙ της Γ. Γαϊτάνη σε Τσίπρα – Παυλόπουλο

Τους λόγους για τους οποίους απουσίαζε από την ψηφοφορία για την εκλογή ΠτΔ, εξηγεί με δήλωσή της η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ιωάννα Γαϊτάνη.

Όπως αναφέρει η ίδια, το πολιτικό σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι δυνατόν να υπηρετηθεί μέσα από συναινετικές σχέσεις με το κόμμα της ΝΔ και τα πολιτικά στελέχη από τον χώρο της Δεξιάς.

Αναλυτικά η δήλωση της Ιωάννας Γαϊτάνη:

Δεν παρευρέθηκα στη συνεδρίαση της Βουλής που ψήφισε για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, γιατί για λόγους συνείδησης και πολιτικής παράδοσης αδυνατούσα να υποστηρίξω με ψήφο την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ, την πρόταση του κόμματος με το οποίο εκλέχτηκα.
Συνεχίζω να υποστηρίζω με θέρμη το πολιτικό σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ, τις δεσμεύσεις και το πρόγραμμά του, την κυβέρνηση της Αριστεράς.
Αυτό το πολιτικό σχέδιο δεν πιστεύω ότι είναι δυνατόν να υπηρετηθεί μέσα από συναινετικές σχέσεις με το κόμμα της ΝΔ και τα πολιτικά στελέχη από τον χώρο της Δεξιάς.
Εξακολουθώ να πιστεύω ότι μέσα από τη συλλογική λειτουργία του κόμματος του ΣΥΡΙΖΑ, μέσα από τη δράση των μελών του και την παρέμβαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του, το σχέδιο αυτό θα ολοκληρωθεί νικηφόρα.

Σχόλια (1)

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή