"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

27.7 C
Trikala

Το παιχνίδι με τον κορωνοϊό μάλλον χάθηκε στο δρόμο

lafarm

Σχετικά άρθρα

Η στάση της Προέδρου της Δημοκρατίας να φιλάει την εικόνα της Παναγίας βγάζοντας τη μάσκα, τη στιγμή που αντιμετωπίζουμε μια νέα έξαρση της επιδημίας, είναι ιδιαίτερα ενοχλητική.

Πως θα πείσεις τον πολίτη να τηρεί τις αποστάσεις και να φορά μάσκα όταν δεν το κάνεις εσύ, το κράτος; Όταν το Πρωθυπουργικό ζευγάρι στον εορτασμό του Δεκαπενταύγουστου αγνόησε κάθε μέτρο που επέβαλε το κράτος.

Δεν είναι δυνατόν το πολιτικό προσωπικό να πανηγυρίζει για νίκες κατά του ιού και μόνο κάποιοι ταλαίπωροι γιατροί να κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου.

Χρειάζεται συστηματική προσπάθεια εφαρμογής των μέτρων από όλους και κυρίως από τα δημόσια πρόσωπα και πάντα με οριζόντιο τρόπο και χωρίς εξαιρέσεις.

Όλες αυτές οι συνθήκες που μας έσωσαν στο πρώτο κύμα της πανδημίας αγνοήθηκαν στην συνέχεια, με αποτέλεσμα να τρέχουμε τώρα και να μην φτάνουμε.

Θεωρώ ότι θα μπορούσαμε για φέτος να είμαστε πολύ αυστηροί στις προϋποθέσεις εισόδου στην χώρα και παράλληλα να επιδοτήσουμε τον εγχώριο τουρισμό.

Φαίνεται να υπάρχουν πολλά κρούσματα σε τουριστικούς προορισμούς για τα οποία δεν γνωρίζουμε. Τα οποία πιθανότατα οφείλονται στο χωρίς κανένα σχέδιο για άνοιγμα των συνόρων.

Kώστας Κωστούλας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης