Το ΠΑΜΕ καταγγέλει τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Καλαμπάκας για τις μειώσεις αποδοχών των εργαζομένων Reviewed by Momizat on . Τους εργαζόμενους στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Καλαμπάκας καλεί το ΠΑΜΕ Τρικάλων  , να μην  υποκύψουν στους εκβιασμούς και στα διλήμματα της λογικής του μικρότερο Τους εργαζόμενους στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Καλαμπάκας καλεί το ΠΑΜΕ Τρικάλων  , να μην  υποκύψουν στους εκβιασμούς και στα διλήμματα της λογικής του μικρότερο Rating: 0

Το ΠΑΜΕ καταγγέλει τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Καλαμπάκας για τις μειώσεις αποδοχών των εργαζομένων

pame

Τους εργαζόμενους στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Καλαμπάκας καλεί το ΠΑΜΕ Τρικάλων  , να μην  υποκύψουν στους εκβιασμούς και στα διλήμματα της λογικής του μικρότερου κακού με αφορμή μειώσεις αποδοχών που αποφάσισε η διοίκηση .
APERGIA PAME 27 11 146

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Η Γραμματεία Ν. Τρικάλων του ΠΑΜΕ, καταγγέλλει  την Διοίκηση της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Καλαμπάκας η οποία προχώρησε σε μειώσεις των αποδοχών των εργαζομένων,  μέσα από την άσκηση πίεσης για την υπογραφή ατομικών συμβάσεων εργασίας και  εκ περιτροπής εργασία.

Καλούμε τους εργαζόμενους να μην συναινέσουν στις όποιες πιέσεις της Διοίκησης, να μην υποκύψουν σε εκβιαστικά διλλήματα  και να οργανώσουν τον αγώνα τους για την υπεράσπιση  των συλλογικών συμβάσεων, την ανάκτηση ΟΛΩΝ των απωλειών σε εργασιακά – ασφαλιστικά δικαιώματα από το 2009  και των δικαιωμάτων τους, που έχουν χάσει κατά την κρίση.

Σ¨αυτό τον αγώνα οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ θα σταθούν  αλληλέγγυες και θα πρωτοστατήσουν..

Αφήστε το σχόλιο σας

© 2021 ΤΡΙΚΚΗpress

Επιστροφή στην κορυφή