Το ΠΑΜΕ καταγγέλλει απαγόρευση διαδηλώσεων Reviewed by Momizat on . Στα γραφεία του ΠΑΜΕ θυροκολλήθηκε απόφαση απαγόρευσης των συγκεντρώσεων στο Σύνταγμα!!! Το ΠΑΜΕ καταγγέλλει την απόφαση της κυβέρνησης να απαγορεύσει τις εργατ Στα γραφεία του ΠΑΜΕ θυροκολλήθηκε απόφαση απαγόρευσης των συγκεντρώσεων στο Σύνταγμα!!! Το ΠΑΜΕ καταγγέλλει την απόφαση της κυβέρνησης να απαγορεύσει τις εργατ Rating: 0

Το ΠΑΜΕ καταγγέλλει απαγόρευση διαδηλώσεων

Το ΠΑΜΕ καταγγέλλει απαγόρευση διαδηλώσεων

Στα γραφεία του ΠΑΜΕ θυροκολλήθηκε απόφαση απαγόρευσης των συγκεντρώσεων στο Σύνταγμα!!!

Το ΠΑΜΕ καταγγέλλει την απόφαση της κυβέρνησης να απαγορεύσει τις εργατικές, λαϊκές εκδηλώσεις στο Σύνταγμα και στους γύρω δρόμους και επιστρέφει την επίδοση της απόφασης ως απαράδεκτη.

Η μετατροπή πλατειών και δρόμων σε σιδερόφραχτα κάστρα και “υγειονομικές ζώνες” δεν πρόκειται να γλιτώσουν την κυβέρνηση και τους επιτελείς της ιμπεριαλιστικής λυκοσυμμαχίας της ΕΕ, από την οργή του λαού της χώρας μας και των άλλων λαών της Ευρώπης.

To ΠΑΜΕ καλεί τους εργαζόμενους να απαντήσουν στον εντεινόμενο κυβερνητικό αυταρχισμό και στην απόπειρα τρομοκράτησης με μαζική συμμετοχή στην απεργιακή συγκέντρωση στις 9 Απρίλη στις 10.00π.μ. στην ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ της Πόλης μας.

 

 

Αφήστε το σχόλιο σας