"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

12.3 C
Trikala

Το ΠΑΜΕ μαζί με τους αγρότες την Δευτέρα στην Εφορία Τρικάλων

lafarm

Σχετικά άρθρα

pame

Η Γραμματεία Ν. Τρικάλων του ΠΑΜΕ , καλούμε τους εργαζόμενους, εργατικά σωματεία του νομού μας, με αποφάσεις τους, σε μαζική συμμετοχή στην κινητοποίηση- διαμαρτυρία, που διοργανώνει η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Ν. Τρικάλων «Η Άνοιξη», που βρίσκονται αντιμέτωποι με την αντιαγροτική πολιτική της νέας ΚΑΠ – με την άγρια φορολογία σε εφορία-ΟΓΑ- τα συνεχιζόμενα χαράτσια, που δεν χωράει καμία ΑΝΑΜΟΝΗ και δεν αφορά μόνο τους αγρότες αλλά συνολικά όλους τους εργαζόμενους.
Να γίνει υπόθεση όλων των εργαζομένων σε κάθε χώρο δουλειάς, η στήριξη και αλληλεγγύη στον αγώνα των αγροτών, μέσα από τον κοινό μας αγώνα και δράση ενάντια στην πολιτική της Ε.Ε.
Την Δευτέρα 9 Μάρτη 10.00 π.μ. έξω από την Εφορία Τρικάλων
Να απαιτήσουμε την κατάργηση ΟΛΩΝ των χαρατσιών –του ΕΝΦΙΑ τώρα!!
Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ μοιράζει την φτώχεια. Μέσα από υποτιθέμενα μέτρα για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης, μετονόμασαν την τρόικα σε “θεσμούς”, το μνημόνιο “πρόγραμμα – γέφυρα”, τον ΕΝΦΙΑ “φόρο ακίνητης περιουσίας”, όμως τα χρέη παραμένουν χρέη και τα αδιέξοδα για την εργατική – λαϊκή οικογένεια, τους φτωχούς αγρότες καθημερινά μεγαλώνουν.
Ακολουθούν πιστά το δρόμο της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του καπιταλιστικού δρόμου ανάπτυξης, με στόχο να γεμίζουν οι επιχειρηματικοί όμιλοι τους κουμπαράδες τους με τον ιδρώτα των εργατών, αγροτών.
ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΜΟΝΗ ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ !
Η Γραμματεία Ν. Τρικάλων του ΠΑΜΕ καλεί εργατικά σωματεία με αποφάσεις τους να συμμετέχουν στη μεγάλη λαϊκή διαδήλωση στο Κιλελέρ.
Δίνουμε συνέχεια στην κοινή μας δράση με τους αγρότες, συμμετέχουμε στις αγωνιστικές δράσεις της Ομοσπονδίας «Η Άνοιξη» και των αγροτικών συλλόγων του νομού μας.
• Την Κυριακή 15 Μάρτη 12.00π.μ. στο Πανελλαδικό Αγροτικό Συλλαλητήριο στο Κιλελέρ (λεωφορεία θα αναχωρήσουν από την κεντρική πλατεία στις 10π.μ)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης