Το πανελλήνιο πρωτάθλημα μπάσκετ εφήβων στα Τρίκαλα Reviewed by Momizat on . ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΦΗΒΩΝ Με μεγάλη χαρά και τιμή η Περιφέρεια Θεσσαλίας Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων σε συνεργασία με την Ελληνική Ομο ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΦΗΒΩΝ Με μεγάλη χαρά και τιμή η Περιφέρεια Θεσσαλίας Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων σε συνεργασία με την Ελληνική Ομο Rating: 0

Το πανελλήνιο πρωτάθλημα μπάσκετ εφήβων στα Τρίκαλα

Το πανελλήνιο πρωτάθλημα μπάσκετ εφήβων στα Τρίκαλα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΦΗΒΩΝ

Με μεγάλη χαρά και τιμή η Περιφέρεια Θεσσαλίας Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, και  τον Δήμο Τρικκαίων, αναλαμβάνει την διοργάνωση της Τελικής Φάσης  του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων Μπάσκετ που θα διεξαχθεί στα Τρίκαλα  από  την Τετάρτη 23 Απριλίου έως και την Κυριακή 27 Απριλίου.

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων Μπάσκετ, είναι συνέχεια μιας σταθερής και διαρκούς προσπάθειας εκ μέρους της Περιφέρειας για την ανάληψη σημαντικών αθλητικών διοργανώσεων, που τοποθετούν τη Θεσσαλία στο προσκήνιο του αθλητικού γίγνεσθαι της χώρας μας, προσφέροντας άμεσα οικονομικά οφέλη, δεδομένης της δυσμενούς οικονομικής συγκυρίας της χώρας αφήνοντάς μας ωστόσο σημαντική παρακαταθήκη για το μέλλον.

Η διεξαγωγή του Πρωταθλήματος Εφήβων Μπάσκετ στα Τρίκαλα, είναι το αποτέλεσμα μιας σειράς απόλυτα επιτυχημένων Αθλητικών Διοργανώσεων που έχουν διεξαχθεί στην πόλη μας. Είμαστε σίγουροι ότι, ο φίλαθλος κόσμος  θα στηρίξει με θέρμη αυτή τη διοργάνωση, όπως έχει κάνει στο παρελθόν και θα αποδείξει ότι τα Τρίκαλα θέλουν και είναι σε θέση να φιλοξενούν με άψογο τρόπο τέτοιου είδους αθλητικές εκδηλώσεις, αναδεικνύοντας την περιοχή μας ως αθλητικό και τουριστικό προορισμό και αξιοποιώντας στο μέγιστο τις εγκαταστάσεις και το έμψυχο δυναμικό μας.

Για την Περιφέρεια Θεσσαλίας, η στήριξη και αυτής της διοργάνωσης είναι η επιβεβαίωση της δέσμευσής μας για ανάληψη όσο το δυνατόν περισσότερων αθλητικών διοργανώσεων που έχουν ως στόχο την ανάπτυξη του αθλητισμού, του αθλητικού τουρισμού και του φίλαθλου πνεύματος.

ΡΕNΤΖΙΑΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ

ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΣ  ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ  ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ


 

           


Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή