"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

10.8 C
Trikala

Το παραμύθι «Φρικαντέλα, η μάγισσα που μισούσε τα κάλαντα» μάγεψε τα παιδιά στη Δημοτική Βιβλιοθήκη

lafarm

Σχετικά άρθρα

000000000000000000000
Στον κατάμεστο και χριστουγεννιάτικα στολισμένο χώρο του παιδικού τμήματος της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Τρικάλων και σε γιορτινή ατμόσφαιρα έγινε την Πέμπτη 18/12 η μουσικοαφηγηματική παρουσίαση του παραμυθιού «Φρικαντέλα, η μάγισσα που μισούσε τα κάλαντα» του Ευγένιου Τριβιζά με συνδιοργανωτές τη Δημοτική Βιβλιοθήκη το Δημοτικό Ωδείο και Τρικάλων .
000000000000000

Η Παιδική Χορωδία του Δημοτικού Ωδείου Τρικάλων με τις ζεστές φωνές των μικρών σπουδαστών υπό την δ/νση της ακούραστης μουσικοπαιδαγωγού Ελένης Ζιάκα, άπλωσε στο χώρο του Παιδικού τμήματος τρυφερές χριστουγεννιάτικες μελωδίες άμεσα συνδεδεμένες με το περιεχόμενο του παραμυθιού το οποίο παραστατικά αφηγήθηκε η Βίκυ Ιακωβάκη με το έμφυτο ταλέντο μιας εξαιρετικά προικισμένης ηθοποιού. Στο πιάνο συνόδευσε ο καταξιωμένος μουσικός Ανδρέας Τσέγας, καθηγητής πιάνου και ανώτερων θεωρητικών του Δημοτικού Ωδείου.
Οι μικροί θεατές χάρηκαν την παράσταση, αφέθηκαν με τη σκέψη και τη φαντασία τους μέσα στην πλοκή του παραμυθιού αφού τα παιδικά παραμύθια είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας τους ιδιαίτερα τις ημέρες των εορτών αν και οι υλικές προκλήσεις εύκολα τα αποσπούν και τα αποσυνδέουν από την αξία τους.
Στο τέλος της παράστασης προσφέρθηκαν στα παιδιά και στους γονείς γλυκίσματα και ένα σιδερένιο τρίγωνο ως αναμνηστικό δώρο, δεχόμενοι τις ευχές των εργαζομένων της Δημοτικής Βιβλιοθήκης και του Δημοτικού Ωδείου για χαρούμενες γιορτές με αγάπη και ειρήνη σε όλο τον κόσμο…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης