Το Πασοκ στην Πύλη “δεν είναι εδώ, είναι αλλού” … Reviewed by Momizat on . Δεν έχει ξαναγίνει.  Το Πασοκ στην Πύλη έχει γίνει ΕΔΗΚ πριν την ώρα του και τον ρόλο του "Ζίγδη" έχουν αναλάβει τοπικοί προύχοντες . Η αλήθεια είναι πολύ Δεν έχει ξαναγίνει.  Το Πασοκ στην Πύλη έχει γίνει ΕΔΗΚ πριν την ώρα του και τον ρόλο του "Ζίγδη" έχουν αναλάβει τοπικοί προύχοντες . Η αλήθεια είναι πολύ Rating: 0

Το Πασοκ στην Πύλη “δεν είναι εδώ, είναι αλλού” …

Το Πασοκ στην Πύλη “δεν είναι εδώ, είναι αλλού” …

Δεν έχει ξαναγίνει.  Το Πασοκ στην Πύλη έχει γίνει ΕΔΗΚ πριν την ώρα του και τον ρόλο του “Ζίγδη” έχουν αναλάβει τοπικοί προύχοντες . Η αλήθεια είναι πολύ χειρότερη. Τα στελέχη του Πασοκ έχουν βρει στέγη στις παρατάξεις του Κωστα Μαράβα , του Θοδωρή Χήρα και του Βαλάντη Τσιούτσια . Οι θεμελιώδεις σχέσεις του ΠΑΣΟΚ με την ιστορία και την κοινωνία που υπήρχαν κάποτε στην Πύλη αποτελούν πλέον παρελθόν και όλα δείχνουν ότι το γνωστό «Ανδρέα ζεις, εσύ μας οδηγείς» έχει αντικατασταθεί από το σύνθημα «Ζίγδη ζεις, εσύ μας οδηγείς».
Και δυστυχώς φάρμακο δεν έχει βρεθεί ακόμα από την Νομαρχιακή Επιτροπή.

Καλή όρεξη

Σχόλια (4)

 • Φωνή βοώντας εν τη ερήμω!

  Ακούει ο Τεντολούρης;

  Απάντηση
 • Ε.Ν

  Κακός στα σχόλια αναφέρονται ονόματα που δεν έχουν σχέση με τα θέματα.
  Απαράδεκτο από τον διαχειριστή.

  Απάντηση
  • Από πού βρωμάει το ψάρι 🐟 ;

   Ποιος είναι ο υπεύθυνος του ΚΙΝΑΛ στην Πύλη; Γραμματέας της Τοπικής; και οι υπόλοιποι του συμβουλίου;

   Απάντηση
 • Ε.Ν

  Η συκοφαντία είναι η δύναμη των δειλών και η εκδίκησις των άνανδρων.

  Στη λογική του παραδοσιακού παλαιοκομματισμού το αξίωμα είναι αυτοσκοπός προσωπικής καριέρας.
  Μετά από τόσες δεκαετίες διχόνοιας από κομματικές εχθρότητες και στήριξη υποψηφίων δημάρχων με κομματική ταυτότητα, συνέβη το εξής θαύμα στο δήμο Πύλης. . .
  Σχήματα ενότητας με σεβασμό προς τον πολίτη που θα ψηφίζει για πρώτη φορά με γνώμονα όχι κομματικό αλλά απλά τον καλύτερο. Δίχως χρίσμα , δίχως ταυτότητα, δίχως παλαιοκομματισμό.
  Μερικοί οπισθοδρομικοί θέλουν να λεηλατήσουν αυτή την επιτυχής συνύπαρξη πολιτών της κοινωνίας μας που χτίστηκε στα έτη.
  Μην αφήσετε να γράφουν μπαρούφες για το αν είναι ΚΙΝΑΛ ή ΝΔ ή ΚΚΕ , κάποιος που είναι υποψήφιος στο δήμο ή που δεν είναι για Χ λόγους.
  Συγχαρητήρια σε όλους τους υποψηφίους δημάρχους της Πύλης που δεν χρωματίζονται.

  Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή