Το ΠΑΣΟΚ Τρικάλων για την επέτειο του Πολυτεχνείου Reviewed by Momizat on . Σαράντα χρόνια συμπληρώνονται από τη μεγάλη αντιδικτατορική εξέγερση και ακόμα παραμένουν νωπά στη μνήμη μας τα δεινά της δικτατορίας. Σήμερα, περισσότερο από π Σαράντα χρόνια συμπληρώνονται από τη μεγάλη αντιδικτατορική εξέγερση και ακόμα παραμένουν νωπά στη μνήμη μας τα δεινά της δικτατορίας. Σήμερα, περισσότερο από π Rating: 0

Το ΠΑΣΟΚ Τρικάλων για την επέτειο του Πολυτεχνείου

Το ΠΑΣΟΚ Τρικάλων για την επέτειο του Πολυτεχνείου

Σαράντα χρόνια συμπληρώνονται από τη μεγάλη αντιδικτατορική εξέγερση και ακόμα παραμένουν νωπά στη μνήμη μας τα δεινά της δικτατορίας. Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, είναι μέγιστη ανάγκη για συντονισμένη δράση και συσπείρωση όλων των Δημοκρατικών δυνάμεων κατά του φασισμού. Οι νέοι του ’73σηματοδότησαν την πορεία και φώτισαν το δρόμο μας δίνοντας τη ζωή και τη νιότη τους υπέρ της Ελευθερίας, της Δικαιοσύνης και της Δημοκρατίας. Οι σημερινοί νέοι, σαράντα χρόνια μετά το Πολυτεχνείο, βιώνουν τη χειρότερη μεταπολιτευτική οικονομική και κοινωνική κρίση και αντιμετωπίζουν ακραίες πρακτικές κατά των Δημοκρατικών θεσμών.

Προβάλλει επιτακτική ανάγκη να μην αφεθούν και να μην παραιτηθούν, αλλά να αγωνιστούν, για να ξεπεράσουν τις δυσκολίες και να προστατεύσουν το Δημοκρατικό πολίτευμα, κυρίως όμως, να μη γίνουν η γενιά με τα χαμένα όνειρα και τις μάταιες ελπίδες. Με γνώμονα, λοιπόν, και πυξίδα τη Δημοκρατία, με σθένος και αποφασιστικότητα, καλούνται να αγωνιστούν και να κερδίσουν το στοίχημα με την ιστορία!

Τιμούμε την επέτειο του Πολυτεχνείου, μια από τις πιο λαμπρές σελίδες της Ελληνικής ιστορίας, αφού αποτέλεσε την απαρχή για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας. Χρέος όλων είναι να εξαφανίσουμε τα φαντάσματα του παρελθόντος, όπως και κάθε υποψία επιβολής φασιστικών πρακτικών. Γιατί ο αγώνας για τη Δημοκρατία είναι συνεχής, επίπονος και, κυρίως, ιερός.

Γραφείο Τύπου Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Τρικάλων

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή