"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

12.8 C
Trikala

Τρίκαλα: Το ΠΑΣΟΚ των δύο… ξενοδοχείων και της κατάπτωσης

lafarm

Σχετικά άρθρα

Κάποτε γέμιζαν τον «Υδροχόο» ή τον «Νικόλα» στην Αγία Κυριακή. Είχε και ουρά, είχε και χωροταξία (ποιος κάθεται πού, ποιος λείπει, ποιος μιλά, ποιος δεν μιλά, πού θα πάνε τον υπουργό για φαγητό). Ωραίες στιγμές. Μεγαλεία.
Οχι όπως τώρα! Κοτζάμ ΠΑΣΟΚ, που κυβέρνησε τη χώρα και την οδήγησε στα Μνημόνια, κατάντησε να διασπάται και να συναντιέται στα ξενοδοχεία! Για μερικά ψωρομνημόνια!
Παλιά, στα ξενοδοχεία συναντιόταν μόνο οι της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς. Αλλά κι αυτοί πλέον έχουν αυξηθεί και έχουν ως χώρο συνάντησης το Εργατικό Κέντρο ή το Δημαρχείο.
Το ΠΑΣΟΚ και το… άλλο ΠΑΣΟΚ, αντιθέτως, τη Δευτέρα 25 Ιανουαρίου, θα συναντηθούν χωριστά. Οι βενιζελικοί, στις 7 στο Πανελλήνιο, οι παπανδρεϊκοί στις 8 στο Αχίλλειο… Οι πρώτοι λένε ότι θα συναντηθούν για ανοικτή νομαρχιακή ολομέλεια με θέμα : «Πολιτικές εξελίξεις – Σύνθεση Νομαρχιακής Επιτροπής εκλογικού αγώνα». Και, βεβαίως, «καλούνται να συμμετάσχουν τα μέλη και οι φίλοι». Βέβαια, είναι ερώτημα: ποια μέλη; Ποιοι φίλοι;…
Οι άλλοι, οι… διασπαστές, δηλαδή οι μέχρι την Παρασκευή ΠΑΣΟΚοι και νυν ΚΙΔΗΣΟτες, θα συναντηθούν μια ώρα μετά., στις 8, στο Αχίλλειον, στην «πρώτη ανοικτή συγκέντρωση τους τρικαλινούς και τις τρικαλινές σήμερα 8 μμ στο Αχίλλειο. Με θέμα η πορεία προς τις εκλογές της 25/01/15».
Το ερώτημα είναι, φυσικά, αν μπορούν και οι δύο να έχουν αξιόμαχο ψηφοδέλτιο, αν μαζευτεί κάποιος πλην των γνωστών και αν μερικοί δεν πάνε και στις δύο συγκεντρώσεις!
Μήπως τελικά θα είναι οι ίδιοι γνωστοί, κομμένοι στα δύο;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης