"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

16.5 C
Trikala

Το πολιτικό κατεστημένο σε φάση τερατογένεσης

lafarm

Σχετικά άρθρα

Ο ΣΥΡΙΖΑ καταρρέει και τα στελέχη του δυσκολεύονται ακόμα και να παρουσιαστούν δημόσια.

Οι ΑΝΕΛ διαλύονται. Η Ένωση Κεντρώων φυλλορροεί.

Τα Ποτάμι φεύγει από το ΚΙΝ.ΑΛ και αποσυντίθεται και κατευθύνεται ως δεκανίκι προς τον ΣΥΡΙΖΑ.

Το ΠΑΣΟΚ που απομένει, σπαράσσεται και πάει να μετατραπεί σε βοήθημα και εφεδρεία της ΝΔ.

Η ΝΔκλυδωνίζεται με κεντρόφυγες τάσεις προς τα ακροδεξιά και προς «καραμανλικούς».

Το κύριο που στηρίζει την φαινομενική δυναμική της ΝΔ δεν είναι άλλο από τα ισχυρά διαπλεκόμενα συμφέροντα ολιγαρχών και μίντια, που της δίνουν μια κίβδηλη εικόνα άνετου προβαδίσματος, επιχειρώντας να περισώσουν έναν αρχηγό της, ορισμό του νεοφιλελεύθερου, που σύρεται από την λαϊκή βάση της Δεξιάς, τον Κυρ. Μητσοτάκη, ο οποίος μόλις και μετά βίας και με αρκετή φιλοφρόνηση θα μπορούσε να χαρακτηριστεί πολιτική μετριότητα, με IQ το οποίο μόλις ανταγωνίζεται εκείνο του ΓΑΠ!

Αυτή η τραγική εικόνα ενός φαύλουδιεφθαρμένουπαρακμιακού και παραδομένουκατεστημένου πολιτικού σκηνικού πνίγει την χώρα και θάβει κάθε ελπίδα για το μέλλον της.

Μόνο ένας λαός που έχει χάσει το κουράγιο του και έχει παραιτηθεί στον ραγιαδισμό και την μοιρολατρία, μπορεί να αποδέχεται αυτήν την φαύλη και εκφυλιστική κατάσταση για τον ίδιο και κυρίως για τα παιδιά του.

Η μόνη διέξοδος που έχει απομείνει είναι να βαδίσουμε τους δρόμους μιας αυθεντικής πολιτιστικήςαξιακής και πολιτικής επανάστασης για την εθνικήπολιτιστικήαξιακήοικονομική και κοινωνική επαναθεμελίωση και απελευθέρωση της χώρας, με όλα όσα αυτά συνεπάγονται.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης