Το “Ποτάμι” ευχαριστεί τους Καλαμπακιώτες Reviewed by Momizat on . Το «Ποτάμι» Ν. Τρικάλων πραγματοποίησε πώληση του βιβλίου του στην Καλαμπάκα, οπότε ευχαριστεί «τους δεκάδες πολίτες της ευρύτερης περιοχής της Καλαμπάκας, καθώ Το «Ποτάμι» Ν. Τρικάλων πραγματοποίησε πώληση του βιβλίου του στην Καλαμπάκα, οπότε ευχαριστεί «τους δεκάδες πολίτες της ευρύτερης περιοχής της Καλαμπάκας, καθώ Rating: 0

Το “Ποτάμι” ευχαριστεί τους Καλαμπακιώτες

Το “Ποτάμι” ευχαριστεί τους Καλαμπακιώτες

Το «Ποτάμι» Ν. Τρικάλων πραγματοποίησε πώληση του βιβλίου του στην Καλαμπάκα, οπότε ευχαριστεί «τους δεκάδες πολίτες της ευρύτερης περιοχής της Καλαμπάκας, καθώς και τους επισκέπτες της λόγω των ημερών από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, που πέρασαν από τη σκηνή, συνομίλησαν μαζί μας, εξέρφρασαν προβληματισμούς, ελπίζουν μαζί μας, μας υποστηρίζουν και προμηθεύονται το Βιβλιαράκι: “Μήπως είσαι Ποτάμι;” σαν ελάχιστη βοήθεια!»
Μας δίνετε δύναμη με τα λόγια σας και την υποστήριξή σας! Συνεχίζουμε και ανανεώνουμε το επόμενο ραντεβού μας σύντομα! Οι δράσεις για το βιβλιαράκι μας συνεχίζονται σε όλη την Ελλάδα.
Μαζί Γινόμαστε Ποτάμι».

potami1 potami2

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή