Το Ποτάμι θα προωθήσει το βιβλίο του στην Καλαμπάκα Reviewed by Momizat on . Στo πλαίσιo της προώθησης και στήριξης του Ποτάμιου, αυτή την Πέμπτη 14/08/2014 από τις 10:00 π.μ. έως αργά το βράδυ, Το Ποτάμι ανοίγει τη σκηνή του, για να προ Στo πλαίσιo της προώθησης και στήριξης του Ποτάμιου, αυτή την Πέμπτη 14/08/2014 από τις 10:00 π.μ. έως αργά το βράδυ, Το Ποτάμι ανοίγει τη σκηνή του, για να προ Rating: 0

Το Ποτάμι θα προωθήσει το βιβλίο του στην Καλαμπάκα

Το Ποτάμι θα προωθήσει το βιβλίο του στην Καλαμπάκα

Στo πλαίσιo της προώθησης και στήριξης του Ποτάμιου, αυτή την Πέμπτη 14/08/2014 από τις 10:00 π.μ. έως αργά το βράδυ, Το Ποτάμι ανοίγει τη σκηνή του, για να προωθήσει το Βιβλίο του Ποτάμιου στην Πλατεία Δημαρχείου Καλαμπάκας.

Την ίδια ημέρα 14 Αυγούστου Πανελλαδικά εθελοντές θα προωθούν το βιβλίο. Υπάρχει μία ακόμα ημερομηνία για Πανελλαδική προώθηση στις 17 Αυγούστου.

Στόχος μας είναι να φτάσει σε κάθε γωνιά της Ελλάδας. Να διαβαστεί κατά τη διάρκεια των διακοπών και να μοιραστεί από τους αναγνώστες του και στην υπόλοιπη παρέα. Ταυτόχρονα θα χρηματοδοτήσει το Ποτάμι, αφού τα 2 βιβλία θα πωλούνται έναντι 2 ευρώ. Δίνουμε δύο γιατί όπως γράφει και στο βιβλιαράκι «ένα για εσένα και ένα για το δύσπιστο φίλο σου ή τη γιαγιά στο χωριό».

Μήπως είσαι Ποτάμι; Πρίν φύγεις για την παραλία ή το χωριό έλα να μας γνωρίσεις, μπες στην παρέα μας, γίνε κομμάτι της ιστορίας μας.

Αν όχι τώρα, Πότε;

Με Εκτίμηση
Το Ποτάμι Ν.ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή