Το Ποτάμι στα Τρίκαλα για τη γεωργία Reviewed by Momizat on . Σε δελτίο Τύπου από το "Ποτάμι" αναφέρονται τα εξής: "Μια πρωτόγνωρη για τα ελληνικά δεδομένα συνάντηση με θέμα την Αγροτική Πολιτική, Πραγματοποιήθηκε στα Τρίκ Σε δελτίο Τύπου από το "Ποτάμι" αναφέρονται τα εξής: "Μια πρωτόγνωρη για τα ελληνικά δεδομένα συνάντηση με θέμα την Αγροτική Πολιτική, Πραγματοποιήθηκε στα Τρίκ Rating: 0

Το Ποτάμι στα Τρίκαλα για τη γεωργία

Το Ποτάμι στα Τρίκαλα για τη γεωργία

Σε δελτίο Τύπου από το “Ποτάμι” αναφέρονται τα εξής:
“Μια πρωτόγνωρη για τα ελληνικά δεδομένα συνάντηση με θέμα την Αγροτική Πολιτική, Πραγματοποιήθηκε στα Τρίκαλα στις 28/8/14.

Εθελοντές και φίλοι του Ποταμιού αλλά και πολίτες από άλλους πολιτικούς χώρους συζήτησαν πάνω στα αίτια των προβλημάτων της Ελληνικής Γεωργίας και αντάλλαξαν απόψεις για το πώς μπορεί να αναστραφεί η κατάσταση.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια του διαλόγου που αναζητά Το Ποτάμι, με στόχο την ουσιαστική εμπλοκή των πολιτών στη διαμόρφωση των θέσεων του.

Χαρακτηριστικό στοιχείο της εκδήλωσης ήταν το γεγονός ότι οι συμμετέχοντες είχαν πολλαπλάσιο χρόνο από τον εισηγητή στην κατάθεση των απόψεων τους κάτι το οποίο δέν μας έχουν συνηθίσει τα παραδοσιακά κόμματα”.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή