Το “Ποτάμι” στηρίζει Παπαστεργίου Reviewed by Momizat on . Με ανάρτησή του στο Facebook ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης εκφράζει τη στηρίξη του στον δήμαρχο Τρικκαίων σχετικά με όσα ανέφερε για τον κ. Σπίρτ Με ανάρτησή του στο Facebook ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης εκφράζει τη στηρίξη του στον δήμαρχο Τρικκαίων σχετικά με όσα ανέφερε για τον κ. Σπίρτ Rating: 0

Το “Ποτάμι” στηρίζει Παπαστεργίου

Το “Ποτάμι” στηρίζει Παπαστεργίου

Με ανάρτησή του στο Facebook ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης εκφράζει τη στηρίξη του στον δήμαρχο Τρικκαίων σχετικά με όσα ανέφερε για τον κ. Σπίρτζη.

«Μαζί σου Δημήτρη (για άλλη μια φορά)!» γράφει μεταξύ άλλων ο κ. Θεοδωράκης αναδημοσιεύοντας την ανάρτηση του κ. Παπαστεργίου.

«Σας έχω ξαναμιλήσει για τον Δημήτρη Παπαστεργίου. Έχει κάνει τα Τρίκαλα την πρώτη «έξυπνη πόλη» στην Ελλάδα (δες και e-Trikala). Έχει φτιάξει ποδηλατοδρόμους, πάρκα και ζωντανά μουσεία (του Τσιτσάνη είναι το τελευταίο). Έχει ανοίξει την πόλη στον Ληθαίο ποταμό. Και τώρα τελευταία κατάφερε τους συμπατριώτες του να μην ανάβουν τσιγάρο στους κλειστούς χώρους. Είναι ο Δήμαρχος που τα σπάει – που λένε και οι νεότεροι στα Τρίκαλα.

Μαζί σου Δημήτρη (για άλλη μια φορά)»!

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή