“Το Ποτάμι” Τρικάλων για τις βάσεις εισαγωγής Reviewed by Momizat on . Το Ποτάμι θα ήθελε να συγχαρεί όλους τους νέους και τις νέες οι οποίοι πέτυχαν την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και να τους ευχηθεί καλή σταδιοδρομ Το Ποτάμι θα ήθελε να συγχαρεί όλους τους νέους και τις νέες οι οποίοι πέτυχαν την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και να τους ευχηθεί καλή σταδιοδρομ Rating: 0

“Το Ποτάμι” Τρικάλων για τις βάσεις εισαγωγής

“Το Ποτάμι” Τρικάλων για τις βάσεις εισαγωγής

Το Ποτάμι θα ήθελε να συγχαρεί όλους τους νέους και τις νέες οι οποίοι πέτυχαν την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και να τους ευχηθεί καλή σταδιοδρομία στον όμορφο δρόμο τον οποίο θα πορευθούν στην πιο δημιουργική και όμορφη φάση της ζωής τους. Οι κόποι και οι προσπάθειες των ίδιων και των οικογενειών τους έπιασαν τόπο και ανταμείφθηκαν.

Συγχρόνως θέλουμε να απευθυνθούμε και σε όσους και όσες δεν κατάφεραν αυτήν τη φορά να περάσουν σε κάποια σχολή και να τους θυμίσουμε ότι κάθε πόρτα που βρίσκουμε κλειστή μας φανερώνει άλλες πόρτες ίσως λιγότερο εντυπωσιακές, αλλά πολλές φορές με ουσιαστικότερο περιεχόμενο. Και όσα παιδιά δε μπαίνουν στην πρώτη τους επιλογή θα θέλαμε να πούμε ότι τα ελληνικά πανεπιστήμια δεν είναι ούτε ερείπια ούτε παλάτια. Παντού μπορούν να βρεθούν θύλακες αριστείας και υπάρχουν πάρα πολλές ευκαιρίες για να συνεχίσουν την εκπαίδευση και την κατάρτισή τους αποκτώντας χρήσιμα εφόδια και δεξιότητες.

Για εμάς στο Ποτάμι η Παιδεία είναι και θα είναι πάντα η πρώτη μας προτεραιότητα και για αυτό και από την πρώτη στιγμή βρεθήκαμε με συγκεκριμένες προτάσεις απέναντι στις αναχρονιστικές και ιδεοληπτικές αντιλήψεις και παρεμβάσεις της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

26 Αυγούστου 2015

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή