Το ΠΟΤΑΜΙ ζητά την απομάκρυνση του διοικητή του νοσοκομείου Reviewed by Momizat on . Μετά την απαράδεκτη ανάρτηση του διοικητή του Νοσοκομείου Τρικάλων Δημήτρη Παρθένη με την οποία έλεγε, υπερασπιζόμενος τον υπουργό Παύλο Πολάκη, προς τους δημοσ Μετά την απαράδεκτη ανάρτηση του διοικητή του Νοσοκομείου Τρικάλων Δημήτρη Παρθένη με την οποία έλεγε, υπερασπιζόμενος τον υπουργό Παύλο Πολάκη, προς τους δημοσ Rating: 0

Το ΠΟΤΑΜΙ ζητά την απομάκρυνση του διοικητή του νοσοκομείου

Το ΠΟΤΑΜΙ  ζητά την απομάκρυνση του διοικητή του νοσοκομείου

Μετά την απαράδεκτη ανάρτηση του διοικητή του Νοσοκομείου Τρικάλων Δημήτρη Παρθένη με την οποία έλεγε, υπερασπιζόμενος τον υπουργό Παύλο Πολάκη, προς τους δημοσιογράφους «άντε… απαυτωθείτε αλήτες, σας ξέρουμε καλά» το ΠΟΤΑΜΙ ζητά την απομάκρυνση του . 

 

“Παρακολουθώντας τις δηλώσεις του Διοικητή του Νοσοκομείου Τρικάλων κ. Δημήτρη Παρθένη, μένουμε άφωνοι για μια ακόμη φορά. Θεωρούμε δεδομένο οτι θα κινηθεί αυτεπάγγελτα εναντίον του δίωξη βάση του δημοσιουπαλληλικού κώδικα (3528/207, αρθρο 106-107) ο οποίος προβλέπει πειθαρχικές κυρώσεις για ανάρμοστη συμπεριφορά προς τους πολίτες. Εκτός αν ο ίδιος καταλάβει τι ακριβώς έχει κάνει και παραιτηθεί.

Το Ποτάμι Ν.Τρικάλων”

Σχόλια (2)

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή