Το πρωί της Πέμπτης η συγκέντρωση ενάντια στην πώληση της ΔΕΗ Reviewed by Momizat on . Στις 8 το πρωί της Πέμπτης έχει προγραμμαμτιστεί η συγκέντρωση των τρικαλινών που αντιδρούν στην πώληση της ΔΕΗ. Η συγκ'εντρωση θα γίνει στα γραφεία της επιχείρ Στις 8 το πρωί της Πέμπτης έχει προγραμμαμτιστεί η συγκέντρωση των τρικαλινών που αντιδρούν στην πώληση της ΔΕΗ. Η συγκ'εντρωση θα γίνει στα γραφεία της επιχείρ Rating: 0

Το πρωί της Πέμπτης η συγκέντρωση ενάντια στην πώληση της ΔΕΗ

Το πρωί της Πέμπτης η συγκέντρωση ενάντια στην πώληση της ΔΕΗ

Στις 8 το πρωί της Πέμπτης έχει προγραμμαμτιστεί η συγκέντρωση των τρικαλινών που αντιδρούν στην πώληση της ΔΕΗ.
Η συγκ’εντρωση θα γίνει στα γραφεία της επιχείρησης στα Τρίκαλα. Το σχετικό κάλεσμα αναφέρει:

Με το μέτωπο ενάντια στην ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ, που συγκροτήθηκε στα Τρίκαλα από φορείς, κοινωνικές συλλογικότητες και πολιτικές δυνάμεις κλιμακώνεται και ενισχύεται ο αγώνας για να μην περάσει το νομοσχέδιο στη Βουλή, με συνεχείς δράσεις ενημέρωσης και κινητοποιήσεων στα Τρίκαλα.

Το ηλεκτρικό ρεύμα είναι κοινωνικό αγαθό και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να μπει σε λογική κερδοφορίας.

Η προσπάθεια της κυβέρνησης να παραδώσει άνευ όρων τον παραγωγικό πλούτο της χώρας σε ιδιώτες βρίσκει αντιμέτωπους όλους τους εργαζόμενους, τους ανέργους την κοινωνία.

Το ρεύμα είναι κοινωνικό αγαθό και δεν θα επιτρέψουμε να ξεπουληθεί.

Αυτός ο στόχος συσπειρώνει το Εργατικό Κέντρο Τρικάλων, την Ένωση Τεχνικών ΔΕΗ, την Ομοσπονδία ΕΒΕ, τον Εμπορικό Σύλλογο, παρατάξεις της ΕΛΜΕΤ (Πρωτοβουλία Καθηγητών και Αγωνιστική Κίνηση), τους αγωνιζόμενους της ΕΡΑ/ΕΡΤ Θεσσαλίας, το Σύλλογο Εργαζομένων στο νοσοκομείο, την Ένωση Νοσοκομειακών Γιατρών, το Σωματείο Μηχανοσιδηρουργών και Αλουμινοκατασκευαστών Τρικάλων, το Δίκτυο Αλληλεγγύης για όλους, τη δημοτική παράταξη Ριζοσπαστική Κίνηση Πολιτών Καλαμπάκας, την περιφερειακή παράταξη Δρόμος της Ανατροπής για τη Θεσσαλία, την Αγωνιστική Πρωτοβουλία Εργαζομένων – Ανέργων, το Σωματείο Οικοδόμων, τη δημοτική παράταξη των Τρικάλων Φυσάει Κόντρα για την Ανατροπή, τη Ν.Ε. Τρικάλων των ΑΝ.ΕΛ., τη Ν.Ε. Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ, το ΑΚΕΠ, το Σωματείο Πολιτικών Υπαλλήλων του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, την περιβαλλοντική οργάνωση «Αχελώου Ρους», το Σωματείο Εργαζομένων πρώην ΕΟΠΥΥ.

Όλοι οι παραπάνω ενώνουν τις δυνάμεις τους και συγκροτούν παλλαϊκό Μέτωπο Αγώνα ενάντια στην ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ και των φυσικών πόρων και ενάντια στην επιχείρηση ξεπουλήματος των δημόσιων αγαθών.

Μετά τη ΝΙΚΗ στο ΝΕΡΟ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ και στην ΕΝΕΡΓΕΙΑ.

ΟΛΟΙ την Πέμπτη, στις 8 το πρωί στο κτίριο της ΔΕΗ για να υπερασπιστούμε τη ζωή μας.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή