Το πρόγραμμα εορτασμού της εθνικής επετείου στην Καλαμπάκα Reviewed by Momizat on . Από τον Δήμο Καλαμπάκας ανακοινώθηκε το επίσημο πρόγραμμα εορτασμού της Εθνικής Επετείου 25ης Μαρτίου 1821. Το πρόγραμμα έχει ως εξής: 23η ΜΑΡΤΙΟΥ 2014 – Ημέρα Από τον Δήμο Καλαμπάκας ανακοινώθηκε το επίσημο πρόγραμμα εορτασμού της Εθνικής Επετείου 25ης Μαρτίου 1821. Το πρόγραμμα έχει ως εξής: 23η ΜΑΡΤΙΟΥ 2014 – Ημέρα Rating: 0

Το πρόγραμμα εορτασμού της εθνικής επετείου στην Καλαμπάκα

Το πρόγραμμα εορτασμού της εθνικής επετείου στην Καλαμπάκα

Από τον Δήμο Καλαμπάκας ανακοινώθηκε το επίσημο πρόγραμμα εορτασμού της Εθνικής Επετείου 25ης Μαρτίου 1821.

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

23η ΜΑΡΤΙΟΥ 2014 – Ημέρα Κυριακή
Γενικός σημαιοστολισμός από την 08:00, των Δημοσίων, των Δημοτικών, Ιδιωτικών Καταστημάτων, των Ν.Π.Δ.Δ, των Τραπεζών και κατοικιών μέχρι την δύση του ηλίου της 25ης Μαρτίου 2014.

24η ΜΑΡΤΙΟΥ 2014 – Ημέρα Δευτέρα
Φωταγώγηση των Δημοσίων, Δημοτικών και Ιδιωτικών Καταστημάτων, Ν.Π.Δ.Δ και Τραπεζών, κατά τις βραδινές ώρες της 24ης & 25ης Μαρτίου 2014.

Ομιλίες στα Σχολεία της Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης, για την Ιστορική σημασία της Εθνικής Επετείου.

ΏΡΑ 11:00 : Κατάθεση στεφάνων των μαθητών και μαθητριών, όλων των Σχολείων Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης, στο ΗΡΩΟ της πόλης, στην πλατεία ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ, παρουσία του Δημάρχου Καλαμπάκας.

25η ΜΑΡΤΙΟΥ 2014 – Ημέρα Τρίτη
ΩΡΑ 08:00 : ΄Επαρση της Ελληνικής Σημαίας στην πλατεία Δημαρχείου

ΩΡΑ 10:30 : Επίσημη Δοξολογία στον Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Σταγών & Μετεώρων κ.κ Σεραφείμ.

Προσέλευση επισήμων στην Δοξολογία, μέχρι ΩΡΑ 10:15

Μετά το πέρας της Δοξολογίας, θα εκφωνηθεί ο Πανηγυρικός της ημέρας, με ομιλητή τον κ. Νικόλαο Πασχάλη , Θεολόγο, Δ/ντή του 2ου Γυμνασίου Καλαμπάκας.

ΩΡΑ 11:00 : Επιμνημόσυνη δέηση από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σταγών & Μετεώρων κ.κ Σεραφείμ και κατάθεση στεφάνων στο ΗΡΩΟ των πεσόντων. Μετά την κατάθεση, θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη υπέρ Πατρίδος πεσόντων και Χορωδία μαθητών θα ψάλλει τον ΕΘΝΙΚΟ ΥΜΝΟ.

ΩΡΑ 12:00 : Παρέλαση μαθητών & μαθητριών όλων των βαθμίδων Εκπαίδευσης και των Προσκόπων, στον χώρο της πλατείας Δημαρχείου.

Μετά το τέλος της παρέλασης θα ακολουθήσει δεξίωση των τοπικών αρχών και των κατοίκων του Δήμου στο Δημαρχείο Καλαμπάκας.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή