Το πρόγραμμα εορτασμού της ημέρας Ενόπλων Δυνάμεων Reviewed by Momizat on . Την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013 θα εορτασθεί η ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων. Η ΠΕ Τρικάλων ανακοίνωσε το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων, το οποίο είναι το εξής Την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013 θα εορτασθεί η ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων. Η ΠΕ Τρικάλων ανακοίνωσε το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων, το οποίο είναι το εξής Rating: 0

Το πρόγραμμα εορτασμού της ημέρας Ενόπλων Δυνάμεων

Το πρόγραμμα εορτασμού της ημέρας Ενόπλων Δυνάμεων

Την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013 θα εορτασθεί η ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων. Η ΠΕ Τρικάλων ανακοίνωσε το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων, το οποίο είναι το εξής:

  • Γενικός σημαιοστολισμός από της ογδόης πρωινής ώρας μέχρι και της δύσης του ηλίου της 21ης Νοεμβρίου 2013 των Στρατιωτικών και Κρατικών κτιρίων και Στρατιωτικών Μονάδων.
  • Φωταγώγηση όλων των δημοσίων, δημοτικών και κοινοτικών   καταστημάτων, καθώς και των καταστημάτων των Ν.Π.Δ.Δ. και των Τραπεζών κατά τις βραδινές ώρες της 21ης Νοεμβρίου.

ΩΡΑ 8.00

– ΄Επαρση της σημαίας στην κεντρική πλατεία των Τρικάλων από στρατιωτικό

τμήμα της Σ.Μ.Υ.

 

ΩΡΑ 10.30

– Δοξολογία στον Ιερό Ναό Παναγίας Επισκέψεως Τρικάλων στη συνοικία Βαρούσι χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Τρίκκης και  Σταγών κ. Αλεξίου.

Η προσέλευση στη  Δοξολογία  θα  γίνει  μέχρι ώρα 10.25. Αμέσως μετά

τη δοξολογία, μέσα στον Ιερό Ναό, εκφώνηση του  πανηγυρικού της ημέρας από τον Ταξίαρχο ε.α, κ. Ιωάννη Ξηρό με θέμα «Ύμνος προς τον Ελληνικό Στρατό».

ΩΡΑ 11.00

– Επιμνημόσυνη δέηση, που  θα  αναπεμφθεί από τον Σεβασμιώτατο

Μητροπολίτη Τρίκκης και Σταγών κ. Αλέξιο και κατάθεση στεφάνων

Στο Ηρώο Πεσόντων στη Σ.Μ.Υ από τους κ. κ. Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων, Ανώτερο Διοικητή  Φρουράς Τρικάλων, Δήμαρχο Τρικκαίων , Αστυνομικό  Δ/ντή Τρικάλων , Διοικητή Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και Προεδρεία Εφεδροπολεμιστικών και Αντιστασιακών Οργανώσεων που  θα δηλώσουν  συμμετοχή στο τηλέφωνο 24310- 35106.

ΩΡΑ 16.30

– Υποστολή της σημαίας από στρατιωτικό τμήμα της Σ.Μ.Υ.

Τελετάρχης ορίζεται η κα. Ευαγγελία Μπουντούρη, Υπάλληλος της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων.

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή