Το πρόγραμμα της επίσκεψης Αντωνοπούλου στα Τρίκαλα Reviewed by Momizat on . Η Αναπληρώτρια Υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης αρμόδια για την Καταπολέμηση της Ανεργίας, Ράνια Αντωνοπούλου, θα επισκεφθεί τ Η Αναπληρώτρια Υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης αρμόδια για την Καταπολέμηση της Ανεργίας, Ράνια Αντωνοπούλου, θα επισκεφθεί τ Rating: 0

Το πρόγραμμα της επίσκεψης Αντωνοπούλου στα Τρίκαλα

Το πρόγραμμα της επίσκεψης Αντωνοπούλου στα Τρίκαλα

Η Αναπληρώτρια Υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης αρμόδια για την Καταπολέμηση της Ανεργίας, Ράνια Αντωνοπούλου, θα επισκεφθεί τα Τρίκαλα, το Σάββατο 18 Μαρτίου.
Το πρόγραμμα της επίσκεψής της, περιλαμβάνει:
– 12.00΄ Συνάντηση στο Δημαρχείο με το Δήμαρχο Τρικκαίων και συζήτηση για θέματα της αρμοδιότητάς της που έχουν εφαρμογή στο χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
– 7.00΄μμ Εκδήλωση – Συζήτηση στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Τρικάλων, όπου η Αναπληρώτρια Υπουργός θα παρουσιάσει το πρόγραμμα, τις πρωτοβουλίες και τις θέσεις της Κυβέρνησης, για την καταπολέμηση της ανεργίας, καθώς και το Σχέδιο για την Κοινωνική και Αλληλέγγυα Οικονομία.
Η Ν.Ε Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ, καλεί τους νέους του Νομού μας, τους επιστημονικούς, επαγγελματικούς και θεσμικούς φορείς, τα μέλη και φίλους του κόμματος, να συμμετέχουν στην εκδήλωση και στη συζήτηση που θα επακολουθήσει.

Σχόλια (1)

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή