Το πρόγραμμα της επίσκεψης του Γιώργου Ρωμανιά στα Τρίκαλα Reviewed by Momizat on . Με τους δημοτικούς υπαλλήλους και τους επαγγελματοβιοτέχνες θα συναντηθεί την ερχόμενη Δευτέρα 18 Ιανουαρίου ο οικονομολόγος και ειδικός στα θέματα κοινωνικής α Με τους δημοτικούς υπαλλήλους και τους επαγγελματοβιοτέχνες θα συναντηθεί την ερχόμενη Δευτέρα 18 Ιανουαρίου ο οικονομολόγος και ειδικός στα θέματα κοινωνικής α Rating: 0

Το πρόγραμμα της επίσκεψης του Γιώργου Ρωμανιά στα Τρίκαλα

romanias

Με τους δημοτικούς υπαλλήλους και τους επαγγελματοβιοτέχνες θα συναντηθεί την ερχόμενη Δευτέρα 18 Ιανουαρίου ο οικονομολόγος και ειδικός στα θέματα κοινωνικής ασφάλισης Γιώργος Ρωμανιάς, στο περιθώριο επίσκεψής του στα Τρίκαλα προσκεκλημένος της “Λαϊκής Ενότητας” σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στις 6.30 το απόγευμα στο Δημαρχείο Τρικάλων, με θέμα “η κοινωνική ασφάλιση στη μέγγενη των μνημονίων”.

Ο κ. Ρωμανιάς θα ξεκινήσει τις επαφές του στη 1.30 το μεσημέρι, με συνάντηση που θα έχει στο Δημαρχείο με τον Σύλλογο Δημοτικών Υπαλλήλων Νομού Τρικάλων, ενώ μία ώρα αργότερα θα συναντηθεί με τη Διοίκηση της Ομοσπονδίας Επαγγελματοβιοτεχνών, στο γραφεία του επαγγελματικού φορέα. Οι θέσεις του πρώην Γενικού Γραμματέα Κοινωνικής Ασφάλισης σχετικά με το Ασφαλιστικό, στην απογευματινή εκδήλωση της Δευτέρας, αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, με τις ήδη υπάρχουσες αντιδράσεις επαγγελματικών και κοινωνικών φορέων για τις επερχόμενες αλλαγές που προτάσσει το νέο Ασφαλιστικό Νομοσχέδιο. laiki.enotita

 

Το πρόγραμμα της επίσκεψης του Γ. Ρωμανιά ορίστηκε ως εξής:

-Στη 1.30 το μεσημέρι της Δευτέρας 18/1, θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με τον Σύλλογο Δημοτικών Υπαλλήλων Ν. Τρικάλων, στο Δημαρχείο.

-Στις 2.30 το μεσημέρι της ίδιας μέρας θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με το ΔΣ της Ομοσπονδίας ΕΒΕ Ν. Τρικάλων στα γραφεία της, στην οδό Απόλλωνος.

-Στις 6.30 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η προγραμματισμένη ανοιχτή εκδήλωση-συζήτηση στο Δημαρχείο Τρικάλων με θέμα «η κοινωνική ασφάλιση στη μέγγενη των μνημονίων».

Καλούμε όλους τους πολίτες του Νομού να πάρουν μέρος στην εκδήλωση.

Η Λαϊκή Ενότητα διατρανώνει σε κάθε κατεύθυνση: Η επιχείρηση της πλήρους κατεδάφισης της κοινωνικής ασφάλισης και της λεηλασίας της περιουσίας και των αποθεματικών των ασφαλιστικών μας ταμείων θα αποκρουστεί από την παλλαϊκή αντίσταση!

Το νέο αντιασφαλιστικό μνημονιακό νομοσχέδιο δεν θα περάσει! Όλοι στους δρόμους, όλοι στον αγώνα! Να υπερασπιστούμε, να διευρύνουμε και να διασφαλίσουμε τις κατακτήσεις και τα δικαιώματά μας!

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή