Το πρόγραμμα του Rossonero για αυτή την εβδομάδα Reviewed by Momizat on . Το πρόγραμμα του Αυτοδιαχειριζόμενου Κοινωνικού Χώρου "Rossonero"   Δευτέρα 24 Νοεμβρίου : Μουσική Βραδιά στις 10μ.μ. Punk/Hardcore   Τρίτη 25 Νοεμβρί Το πρόγραμμα του Αυτοδιαχειριζόμενου Κοινωνικού Χώρου "Rossonero"   Δευτέρα 24 Νοεμβρίου : Μουσική Βραδιά στις 10μ.μ. Punk/Hardcore   Τρίτη 25 Νοεμβρί Rating: 0

Το πρόγραμμα του Rossonero για αυτή την εβδομάδα

Το πρόγραμμα του Rossonero για αυτή την εβδομάδα

Το πρόγραμμα του Αυτοδιαχειριζόμενου Κοινωνικού Χώρου “Rossonero”

 

Δευτέρα 24 Νοεμβρίου : Μουσική Βραδιά στις 10μ.μ. Punk/Hardcore

 

Τρίτη 25 Νοεμβρίου:  Μουσική Βραδιά  στις 10μ.μ. DJANGO REINHARDT  GADJO DILO  και άλλα πειραγμένα

Τετάρτη 26 Νοεμβρίου:  Μουσική Βραδιά στις 9 μ.μ. Dj stella f. “Sentimental Manifest”.  Από τα 60’s μέχρι σήμερα και από τον Tim Buckley ως το Θανάση Παπακωνσταντίνου, τραγούδια για τις χαρές και τα σκοταδια της ζωής, για την αγάπη και τη μοναξιά, για τη φιλία και την προδοσία.

Ακολουθεί πάρτι.

Πέμπτη 27 Νοεμβρίου :  Προβολή Ταινίας στις 8. μ.μ.  “Περιφρόνηση” του Ζακ Λικ Γκοντάρ.

Παρασκευή 28 Νοεμβρίου: Μουσική Βραδιά μετά τις 10.μ.μ. Reggae

Κυριακή 30 Νοεμβρίου: Πολιτική Εκδήλωση -Συζήτηση “Υπάρχουν πολιτικές υπέρ των φτωχών που δεν θίγουν τους πλούσιους;” . Στις 11 π.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του δήμου Τρικκαίων με ομιλητές τους : Χριστόφορο Παπαδόπουλο, μέλος Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, Τάσο Κατιντσάρο, μέλος Κεντρικής Συντονιστικής Επιτροπής της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και Αντώνη Νταβανέλο, μέλος Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ.

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή