"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

21.2 C
Trikala

Το πρώτο μεγάλο στοίχημα των τρικαλινών επί Παπαστεργίου

lafarm

Σχετικά άρθρα

Από λόγια, είμαστε καλοί. Για να δούμε: στην πράξη, θα αποδείξουμε ότι μπορούμε να λειτουργήσουμε με μια διαφορετική πόλη, για να έχουμε μια διαφορετική πόλη;
Από το πρωί του Σαββάτου στις 7,μέχρι τα μεσάνυχτα ακριβώς της Κυριακής, το τμήμα των οδών Κανούτα – Όθωνος από τη συμβολή αυτών με τις οδούς Χατζηγάκη έως και Γαριβάλδη, θα είναι κλειστό για ΟΛΑ τα οχήματα (εκτός βεβαίως από αυτά πρώτης ανάγκης).
Δηλαδή, για πρώτη φορά, στο πλαίσιο επιθυμίας και όχι στο πλαίσιο μιας γιορτής, επιχειρείται από δημοτική αρχή, να πειραματιστεί σε αυτό που πολλοί συζητούν: «και γιατί δεν κλείνουμε όλο το κέντρο;».
Ηρθε λοιπόν η ώρα. Δοκιμαστικά επί δύο μέρες, στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μετακίνησης, η δημοτική αρχή θα εξετάσει, αν είναι λειτουργικό το συγκεκριμένο εγχείρημα, αν δημιουργούνται προβλήματα και ποια, αν υπάρχει λόγος για αυτό το κλείσιμο – άρα πεζοδρόμηση, άρα βολτάρισμα στον Ληθαίο – αν εξυπηρετούνται τα ιατρεία, πότε θα ξεφορτώνουν τα οχήματα ανεφοδιασμού, ποιοι θα επιτηρούν το εγχείρημα, πόσο σεβαστές θα γίνουν ορισμένες αποφάσεις.
Το ερώτημα τέθηκε στο άτυπο ερωτηματολόγιο που έδιναν στους τρικαλινούς για συμπλήρωση, οι μαθητές που μετείχαν στην Ασκληπιού, σε δράσεις για την Εβδομάδα Μετακίνησης.
Το ερώτημα που θα τεθεί όμως, είναι πώς θα υποδεχθούν οι τρικαλινοί την όλη κατάσταση. Διότι είναι κι ένα θέμα η συνήθεια να παρκάρουμε όπου να’ ναι για να πάμε στην Ασκληπιού…

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης